Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21162 Taiga-seikkailu

Minecraft Taiga-seikkailu sekä 4 rakennettavaa hahmoa ja loputonta toimintaa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Taiga-seikkailu
SKU 21162
EAN 5702016618297
Kappaleita 74
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21162 Taiga-seikkailu kuvaus

  • Vie Minecraft™-pelaajat jännittävälle LEGO® Minecraft rakennusseikkailulle jäiselle taigalle. 4 suosikkihahmon – mukana on myös tammikuun 2020 uutuus: kettu – parissa lapset pääsevät uppoutumaan loputtomaan Minecraft-hauskanpitoon.
  • Steve kultaisine miekkoineen, luuranko jousineen sekä kettu ja susi, marjapensaita ruoaksi, lämpöä hehkuva nuotio ja TNT:tä malmin räjäytystä varten: tämä leikkisetti suorastaan pursuaa ideoita omatoimiseen leikkiin!
  • Lapset voivat luoda ja leikkiä omassa Minecraft™-ympäristössään, järjestää ja rakentaa sen uudelleen ja kuvitella yhä uusia seikkailuja. Ja lisähupia saat yhdistämällä setin muihin LEGO® tuotteisiin.
  • Monipuolinen setti on täydellinen lelu lapsille, jotka etsivät uusia tapoja leikkiä Minecraft™ maailmassa. Erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille Minecraftin pelaajille ja aloitteleville rakentajille.
  • Setin pituus on 9 cm, leveys 9 cm ja korkeus 3 cm. Ja kun osat järjestetään uudelleen tai yhdistetään muihin LEGO® Minecraft™ setteihin, entistäkin hauskemmat hetket on taattu!
  • Paristoja ei tarvita. Tämän LEGO® Minecraft™ setin voimanlähteenä on lasten mielikuvitus – joten hupi ei lopu kesken! Anna lasten nauttia taianomaisesta Minecraftista LEGO® palikkasetin luovilla mahdollisuuksilla.
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja jos ohjeet katoavat, uudet ohjeet voi ladata osoitteesta LEGO.comuildinginstructions.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjat tuovat Minecraft™-verkkopelistä tutun jännityksen todelliseen maailmaan. LEGO® Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset hahmot vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.