Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21159 Pillagerien linnake

Rakennettavia toimintahahmoja sisältävä Minecraft-leikkisetti!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pillagerien linnake
SKU 21159
EAN 5702016618266
Kappaleita 303
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21159 Pillagerien linnake kuvaus

  • Toiminnantäytteisen Minecraft™-pelastusseikkailun pääosassa ovat suositut pelihahmot: Pillagerit ja Rautajätti. Tarina herää eloon muunneltavan, 3-osaisen LEGO® Minecraft leikkisetin parissa!
  • Lapset ihastuvat varmasti tammikuun 2020 uutuuksiin: jousiaseita heilutteleviin LEGO® Minecraft™ Pillagereihin. Settiin kuuluu myös mahtava TNT-räjähde, täydellisesti varustettu teltta ja jousiammunnan harjoitusalue maalinukkeineen.
  • Pelaajat räjäyttävät Minecraft™-häkin TNT:llä pelastaakseen Rautajätinja kohtaavat sitten sotaisat Pillagerit! Ja kun taistelu on ohi, 3-osaisen setin voi järjestää toisella tavalla uusia seikkailuja varten.
  • Monipuolinen Minecraft™ setti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille! Huikea lahja LEGO® faneille ja Minecraftin pelaajille, jotka toivovat uusia tapoja leikkiä suosikkipelinsä maailmassa.
  • Leikkisetin pituus on 33 cm, korkeus 20 cm ja leveys 18 cm. Se sisältää 3 erillistä osiota, joten lapset voivat järjestää osia uudelleen ja kuvitella mitä moninaisimpia jännittäviä seikkailuita!
  • Paristoja ei tarvita. Hauskanpidon voimanlähteenä on lasten mielikuvitus – joten se ei lopu koskaan! Tässä leikissä ei tarvita paristoja. Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Yksinkertaisten ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja jos ohjeet katoavat, uudet ohjeet voi ladata osoitteesta LEGO.comuildinginstructions.
  • Jokainen LEGO® Minecraft™ rakennuslelu tuo Minecraft™-verkkopelistä tutun jännityksen todelliseen maailmaan. LEGO® Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset hahmot vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • Kaikki LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. Siksi LEGO® palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958!
  • LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.