Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21174 Moderni puumaja

Megasuuri moduuleista rakennettava Minecraft-puumaja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Moderni puumaja
SKU 21174
Kappaleita 909
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21174 Moderni puumaja kuvaus

  • LEGO® Minecraft™ Moderni puumaja (21174) on suuri, yksityiskohtainen ja erittäin monipuolinen lelusetti, jonka 4 huonetta voi koota loputtomilla eri tavoilla. Huoneet ovat täynnä aitoja Minecraft-yksityiskohtia.
  • Sisältää Minecraft™-verkkopelistä tutut sähköistyneen creeperin™ hahmon ja pandaskinin, oselottiskinin, zombin, kissan ja kanan sekä paljon aitoja tarvikkeita.
  • Lapset voivat rakentaa tämän upean muunneltavan lelusetin ja koota sen kerta toisensa jälkeen uusiksi eri tavoilla. Setti kutsuu lapset loputtomiin mielikuvitusleikkeihin, ja valmiit mallit voi asettaa esille vaikka millä tavalla.
  • Tämä moduuleista rakennettava, näyttävä puumaja sopii mainiosti kaikille 9 vuotta täyttäneille Minecraft™-faneille tai pienoismallien ystäville. Se on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja.
  • Tämä vaikuttava setti on 29 cm korkea, 20 cm leveä ja 17 cm syvä. Se sopii mainiosti kekseliäisiin leikkeihin, luovaksi koristeeksi ja yhdistettäväksi muihin LEGO® Minecraft™ setteihin.
  • Värikäs lelusetti sisältää paljon aitoja Minecraft™-tarvikkeita, kuten työkaluja, huonekaluja ja TNT:tä.
  • LEGO® Minecraft™ lelusettien parissa Minecraft-pelaajat voivat uppoutua suosikkipeliinsä uudella tavalla. Hahmot, paikat ja yksityiskohdat heräävät eloon LEGO palikoiden ja osien kekseliään yhdistelmän ansiosta.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.