Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 11717 Palikoita, palikoita, rakennuslevyjä

Anna luovuuden kukkia tämän klassisen rakennuslelun parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palikoita, palikoita, rakennuslevyjä
SKU 11717
Kappaleita 1504
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 11717 Palikoita, palikoita, rakennuslevyjä kuvaus

  • Laatikollinen värikkäitä LEGO® palikoita innostaa 4 vuotta täyttäneitä lapsia luovaan rakentamiseen. Tämä rakentamisen aloituspakkaus on täynnä luovia mahdollisuuksia. Se sisältää vinkkejä helposti rakennettavista malleista sekä loputtomasti hauskoja rakennusmahdollisuuksia.
  • Tämä värikäs ja luova rakennussarja sisältää erimuotoisia, erikokoisia ja erivärisiä LEGO® palikoita, neljä 16×16-nuppista rakennuslevyä sekä ehdotettujen mallien helpot rakennusohjeet. Niiden avulla lapset oppivat arvokkaita taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Lapset voivat rakentaa leikkeihinsä ehdotettuja malleja (kuten merirosvolaivan, elefantin tai linnan) ja kehittää sitten luovuuttaan rakentamalla omia luomuksiaan. Lisää leikkimahdollisuuksia saa yhdistämällä sarjan muihin LEGO® tuotteisiin.
  • Tämä monipuolinen kehittävä lelu on erinomainen joulu- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Täydellinen rakennuslelu aloittelijoille sekä kaikille, jotka haluavat täydentää LEGO® palikkakokoelmaansa.
  • LEGO® Classic sarjan Palikoita, palikoita, rakennuslevyjä -pakkauksen avulla vanhemmat voivat tutustuttaa lapsensa luovan rakentamisen maailmaan. Pakkaus sisältää neljä rakennuslevyä, joille mallit on helppo rakentaa. Rakennuslevyt helpottavat leikkejä, lelujen esittelyä ja siirtämistä.
  • Paristoja ei tarvita, joten hupi ei lopu kesken. Loputon luova leikki syntyy lasten mielikuvituksesta. Se kehittää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja sekä antaa lapsille onnistumisen ilon.
  • Mielikuvitusleikki alkaa heti, kun pakkaus on avattu. Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja kun leikki on käynnissä, luovalle huville ei näy loppua.
  • Kaikki LEGO® Classic setit ovat pullollaan ideoita ja inspiraatiota. Erilaiset palikat ja osat innostavat loputtomiin leikkeihin. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja intuitiivista.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmatstandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.