Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kilpa-autot 10947

Autokisaleikkej vrikkll kilparatalelusetill

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kilpa-autot
SKU 10947
EAN 5702016911312
Kappaleita 44
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kilpa-autot 10947 kuvaus

LEGO DUPLO Kaupunki Kilpa-autot (10947) on värikäs kilparatalelusetti, joka kutsuu pienet kuljettajat hauskoihin ja kehittäviin roolileikkeihin.

Kilpa-autolelusetti toiminnantäyteisiin leikkeihin
Tämä värikäs kilpa-autolelusetti kutsuu hauskoihin, vauhdikkaisiin leikkeihin, joiden lomassa lapsi oppii uusia taitoja. Setissä on 2 työnnettävää autoa ja paljon tarvikkeita, jotka innostavat loputtomiin leikkeihin kilparadalla. Pese autot, valmistele ne kisakuntoon, aseta kartiot paikoilleen ja aloita kisa heilauttamalla lippua… matkaan! Kun kisa on ohi, rakenna setin osista palkintokoroke, jolla kuljettajat voivat juhlia pokaalin kera. Mainio lelu yhteisiin leikkeihin vanhempien, sisarusten ja ystävien kanssa. Setti tukee alle kouluikäisen sosiaalista ja emotionaalista kehitystä ja kehittää luovuutta ja hienomotorisia taitoja.

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Kaupunki Kilpa-autot (10947) on värikäs kilparatalelusetti, joka kutsuu kekseliäisiin ja kehittäviin roolileikkeihin yhdessä muiden kanssa.
  • Sisältää mies- ja naiskuljettajan DUPLO-hahmot kypärineen, 2 työnnettävää autoa ja tarvikkeita, kuten pokaalin, lippuja, sähköauton latauspisteen, kartioita ja auton huoltotyökaluja.
  • Kekseliäät roolileikit hauskalla autokilparadalla kehittävät alle kouluikäisten luovuutta ja sosiaalisia, emotionaalisia ja hienomotorisia taitoja.
  • Tämä monipuolinen ja värikäs rakennuslelusetti kutsuu 2 vuotta täyttäneet lapset hauskoihin leikkeihin, joissa oppii uutta. Vanhemmat saavat olla mukana alle kouluikäisten lasten tärkeissä kehitysaskelissa.
  • Lelusetti on 19 cm korkea, 50 cm leveä ja 25 cm syvä, ja sen voi koota eri tavoilla ja yhdistää helposti muihin LEGO DUPLO leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin osiin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • 2 kilpa-autossa on mekaaninen pyöräalusta, joka työnnetään vauhtiin. Paristoja ei tarvita!
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin saavat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.