Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10922 Arielin vedenalainen linna

Mielikuvituksellisia roolileikkejä Disneyn Arielin ja Pärskyn kanssa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Arielin vedenalainen linna
SKU 10922
EAN 5702016618129
Kappaleita 35
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10922 Arielin vedenalainen linna kuvaus

  • Vie taaperot vedenalaiseen maailmaan, jonka on täynnä hauskoja yksityiskohtia. Suuntaa roolileikkeihin ja seikkailuihin Disneyn Pienen merenneidon Arielin ja Pärskyn kanssa. Innostavaa tekemistä niin merenneidoille kuin ihmislapsillekin!
  • Lasten rakastamat elokuvahahmot Ariel ja Pärsky tukevat taaperon tunnetaitojen kehitystä. Leikkikenttä on pullollaan roolileikkeihin innostavia ominaisuuksia ja tarvikkeita.
  • Hienomotoriset taidot ja luova ajattelu kehittyvät lasten kieputtaessa Arielia ja Pärskyä karusellissa, leikkiessä liukumäessä, soittaessa leikkiksylofonilla ja avatessa uponneen aarrearkun!
  • Monipuolinen taaperoille suunnattu lelusetti sisältää osia, joita pienten käsien on helppo poimia ja käsitellä. Mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO® DUPLO® │ Arielin vedenalainen linna (10922) on 28 cm korkea, 20 cm leveä ja 13 cm syvä. Hauskat mielikuvitusleikit yltyvät, kun yhdistät mallin muihin DUPLO-lelusetteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Hauskat leikit voi aloittaa heti. Leikki innostaa ja viihdyttää pieniä lapsia. Hauskuuden lähteenä on yksinomaan lasten rajaton mielikuvitus, joten nämä leikit tukevat lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla.
  • Selkeiden ohjeiden ansiosta vanhempien ja hoitajien on helppo jakaa rakentamisen ilo taaperon kanssa. Setin osat voi koota lukemattomilla eri tavoilla upouusien leikkien ympäristöksi.
  • LEGO® DUPLO® │ Disney-lelusetit on suunniteltu innostamaan alle kouluikäisiä tutuissa ympäristöissä seikkailevilla suositulla elokuvahahmoilla. Niiden parissa myös vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa lapsen kehityksen tärkeät hetket.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa ja analysoi LEGO® DUPLO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pienen rakentajan DUPLO-lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.