Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Isabelan taikaovi 43201

Tm setti avaa lapsille oven mielikuvitusseikkailujen maailmaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Isabelan taikaovi
SKU 43201
EAN 5702017097442
Kappaleita 114
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Isabelan taikaovi 43201 kuvaus

Taikamaailma odottaa LEGO ǀ Disney Isabelan taikaovi (43201) setin parissa. Mukana avattava ovi lukolla, päärakennelma, tarra-arkki persoonalliseen koristeluun ja painetut rakennusohjeet. Digitaaliset Instructions PLUS ohjeet ovat saatavilla LEGO Building Instructions sovelluksessa, jossa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia. Ohjatun rakennusprosessin avulla nuoretkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia… upeaa!

Leiki missä vain
Tämän mukaan napattavan rakennuslelun parissa Disneyn Encanto-faneilla riittää lukuisia luovia hupihetkiä. Leiki yksin tai yhdessä tai yhdistä setti muihin LEGO ǀ Disney leluihin (myydään erikseen). Toiminnot ja tarvikkeet innostavat loputtomien mielikuvitusleikkien pariin.

Ainutlaatuiset hahmot
Tämän taianomaisen LEGO ǀ Disney setin ja 3 mikronukkehahmon – Disneyn Isabelan, Luisan ja Mirabelin – parissa lapset pääsevät leikkien pyörteisiin tuossa tuokiossa. Mukana myös linnun ja perhosen LEGO hahmot. Ensiluokkainen setti on upea lahja trendejä seuraaville lapsille.

  • Uppoudu elokuvasta tuttuihin tarinoihin ainutlaatuisen LEGO ǀ Disney Isabelan taikaovi (43201) setin parissa. Leikit alkavat, kun avaat oven lukon!
  • Mitä oven taakse kätkeytyy? 114-osaisessa setissä on avattava ovi toimivalla lukolla, avain ja avaimenperä, päärakennelma, tarra-arkki sekä toimintoja ja tarvikkeita, joilla pääset mielikuvitusleikkien alkuun.
  • Mukana Disneyn Isabelan, Luisan ja Mirabelin sekä linnun ja perhosen LEGO hahmot. Tämä setti on luotu mielikuvitusseikkailuihin, joihin voi uppoutua omatoimisesti tai yhdessä. Tai yhdistä rakennelma muihin setteihin (myydään erikseen).
  • 5 vuotta täyttäneet Disneyn Encanto-elokuvan fanit ihastuvat tähän ainutlaatuiseen lahjaan. Oven ja avattavan lukon taakse kätkeytyy minikokoinen maailma, jossa on muun muassa kääntöpöytä sekä toimintoja ja tarvikkeita inspiroiviin leikkeihin.
  • Nappaa seikkailut mukaan. Avattava ovi on 7 cm korkea, 22 cm leveä ja 12 cm syvä, joten setin voi helposti pakata ja ottaa mukaan kaverin luo. Valmis rakennelma on upea koriste.
  • Haluatko antaa lapsille entistä upeamman rakennuselämyksen? Se on nyt mahdollista digitaalisten Instructions PLUS ohjeiden avulla. Sovelluksessa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia – LEGO rakentaminen on laskeutunut digiaikaan!
  • Tähän Disneyn Encanto-aiheiseen rakennettavaan leluun kuuluu yksityiskohtaisia mikronukkehahmoja, eläimiä ja tuttuja ympäristöjä. Tärkeitä taitoja kehittävä setti sisältää myös muita luoviin leikkeihin innostavia hauskoja juttuja.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.