Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Bonsaipuu 10281

Anna luovuutesi kukkia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bonsaipuu
SKU 10281
EAN 5702016914177
Kappaleita 878
Sarja LEGO Icons
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Bonsaipuu 10281 kuvaus

Bonsain jalo taito on kiehtonut puiden ystävien mielikuvitusta vuosisatojen ajan. Nyt voit kunnioittaa tätä ikivanhaa taitoa LEGO Bonsaipuu pienoismallin rakennussarjalla. Nauti tyynestä tunnelmasta, kun sommittelet bonsaipuun rakennusmalliin joko vihreitä lehtiä tai vaaleanpunaisia kirsikankukkia. Ja kun kaipaat vaihtelua, uusi ilme syntyy helposti vaihtamalla värikkäät latvat. Tutki vaaleanpunaisia kukkia tarkemmin – näetkö pienet sammakot, joista kukinnot muodostuvat?

Kaunis koriste-esine
LEGO Bonsaipuun mukana on kulmikas ruukku ja sälepuuta muistuttava LEGO jalusta. Kauniin asetelman voi sommitella ylpeydellä näytteille kotiin tai työpaikalle. Setti hurmaa kauneudellaan – olipa se sitten syntymäpäivälahja rakkaalle tai mukava lahja itsellesi. Tämä aikuisille suunnattuun LEGO Botanical sarjaan kuuluva setti sisältää lehtiosia, joiden materiaalina on kestävästi tuotetusta sokeriruo’osta valmistettu kasvipohjainen muovi.

  • LEGO Bonsaipuu 10281 pienoismallin rakennussarja on ainutlaatuinen lahja tai mielekäs projekti kaikille, jotka rakastavat bonsaipuita, kasveja tai luovaa LEGO rakentamista.
  • Sisältää keskenään vaihdettavia osia, jotta voit sommitella bonsaipuun perinteisillä vihreillä lehdillä tai eloisilla vaaleanpunaisilla kirsikankukilla.
  • Tutustu vaaleanpunaisten kukkien herttaiseen sammakkomuotoon. Tyylikäs puu on helppo asettaa kulmikkaaseen ruukkuun ja sälepuuta muistuttavalle LEGO jalustalle.
  • Tämä LEGO Bonsaipuu sopii aikuisille, jotka pitävät mielenkiintoisista LEGO rakennusprojekteista. Se on myös mainio syntymäpäivä- tai yllätyslahja bonsaipuiden ystäville ja kaikille luovista projekteista pitäville.
  • Bonsaipuu on 18 cm korkea, 21 cm pitkä ja 20 cm leveä.
  • Voit sommitella lehdistä kaksi täysin erilaista vaihtoehtoa koristeeksi. Vaihda väriä vuodenajan vaihtuessa ja luo katseet keräävä koriste kotiin tai työpaikalle.
  • LEGO faneista on hauska tutustua aivan uuteen tapaan rakentaa, kun he tutkivat tämän Bonsaipuun yllättäviä muotoja ja värejä.
  • LEGO Bonsaipuu kuuluu LEGO Botanical sarjaan. Tässä mullistavassa sarjassa käytetään useita osia, joiden materiaalina on kestävästi tuotetusta sokeriruo’osta valmistettu kasvipohjainen muovi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.