Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kirjakauppa 10270

Rakenna viehttvn vanhanaikainen kirjakauppa ja moduuleista koottava kaupunkitalo ja aseta ne nytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kirjakauppa
SKU 10270
EAN 5702016667974
Kappaleita 2504
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kirjakauppa 10270 kuvaus

Rakenna LEGO Creator Expert lelun avulla charmikas sivukadun kirjakauppa, jollaisen voisit löytää eurooppalaisesta pikkukaupungista. Kolmikerroksinen kirjakauppa ja viereinen moduuleista koottava kaupunkiasunto sisältävät hauskoja rakennustekniikoita ja yllättäviä yksityiskohtia, kuten näyteikkunan, lukunurkkauksen ja avattavan rakenteen. Esittele ylpeänä tätä isoa 2 504-osaista LEGO settiä muiden rakennelmiesi rinnalla.

Alati kasvava moduulitalokokoelma
LEGO Creator Expert on laadukas moduulirakennussarja, joka sisältää edistyksellisiä, toisiinsa liittyviä rakennuksia eri puolilta maailmaa aitoine ominaisuuksineen.

Innostavat LEGO setit
LEGO Creator Expert rakennussarjat sopivat kaikille kiinnostavista asioista innostuville aikuisille ja nuorille. Creator Expert -sarjan edistykselliset LEGO setit vievät nostalgisiin tunnelmiin. Pakene arkea, ilmaise itseäsi ja nauti luovista ja yllättävistä haasteista. Aidot rakennukset, klassikkoautot ja sarjan muut tuotteet lumoavat.

  • LEGO Creator Expert moduulirakennussarjan kirjakauppa ja viereinen kaupunkitalo sisältävät yllättäviä yksityiskohtia ja odottamattomia ominaisuuksia, joiden rakentamisesta nuoret ja aikuiset nauttivat. Näitä malleja voi esitellä ylpeydellä.
  • Tämä iso kolmikerroksinen LEGO setti sisältää paljon yksityiskohtia, kuten näyteikkunan, kirjahyllyjä, lukunurkkauksen ja oleskelutilaa kaupunkitalon kodissa. Viisi minihahmoa herättävät tämän keräilylelun eloon.
  • Tämä setti kuuluu moduulirakennussarjaan. Se on jatkuvasti kasvava kokoelma toisiinsa yhdistettäviä lelurakennuksia, joista voi luoda upeita katuja rakentajien ja keräilijöiden iloksi. Näitä malleja on ilo esitellä.
  • Tämä aikuisille ja nuorille suunnattu LEGO rakennussetti sisältää 2 504 osaa ja sopii innostavaksi syntymäpäivä- ja joululahjaksi tai yllätykseksi tärkeänä päivänä.
  • Tämä rakennettava setti on 29 cm korkea, 25 cm pitkä ja 25 cm leveä. Se kerää katseet itsenäisenä koristeena tai osana suurempaa moduulirakennuskatua.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä edistyksellinen rakennussetti toimii puhtaasti mielikuvituksen ja luovuuden voimalla.
  • Värikkäiden ja yksityiskohtaisten rakennusohjeiden ansiosta tämä edistyksellinen setti palkitsee rakentajansa. Rakenna itse tai yhdessä tärkeän ihmisen kanssa.
  • LEGO Creator Expert moduulitalolelut houkuttelevat nuoret ja aikuiset heitä kiinnostavien rakennushaasteiden, kuten klassikkoautojen, aitojen rakennusten, huvipuistolaitteiden ja muiden kiinnostavien kohteiden pariin.
  • LEGO palikoita on testattu vuodesta 1958 lähtien alan tiukimpien standardien mukaan, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti – joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO osia varmistaakseen, että jokainen rakennussetti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.