Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Porsche 911 10295

Rakenna Porsche 911:n yksityiskohtainen LEGO versio

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Porsche 911
SKU 10295
EAN 5702016914351
Kappaleita 1458
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 169,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Porsche 911 10295 kuvaus

Oletko ikonisen Porsche 911:n fani? Silloin uusi LEGO 10295 on juuri sinua varten. Tällä laajalla LEGO-sarjalla voit tehdä peräti kaksi erilaista automallia. Sekä Porsche 911 Targa että 911 Turbo voidaan valmistaa tiilistä. Ylimääräistä rakenteluhupia yhdessä laatikossa.

Suurin ero Porsche 911:n Targa- ja Turbo-version välillä on katossa. Tämä johtuu siitä, että Targa on puolicabriolet, eli siinä on irrotettava tai kokoontaitettava katto. Turbossa sen sijaan on kiinteä katto.

Ikoninen auto, jossa on paljon yksityiskohtia

LEGO 10295:llä rakennettavassa Porsche 911:ssä on hienoja yksityiskohtia. Esimerkiksi valkoisen auton molemmat ovet avautuvat. Auton takaosassa sijaitseva konepelti voidaan myös avata. Samoin tavaratila, joka sijaitsee auton etuosassa.

Vaaleanruskeat istuimet antavat sille tyylikkään ilmeen. Arvokas lisä LEGO-kokoelmaasi. LEGO 10295 koostuu 1458 osasta, ja se on mukava haaste monille keräilijöille. Voit ostaa ikioman Porsche 911:n 149,99 eurolla. VIP-ennakkomyynti alkaa 15. helmikuuta. Kaksi viikkoa myöhemmin ikoninen ajoneuvo tulee myyntiin kaikille LEGO-faneille.

Ajoneuvokokoelma

LEGO on päivittänyt joitakin kokoelmiensa nimiä. Muun muassa Creator Expert -autot nimetään uudelleen. Näin ollen LEGO 10295 on ensimmäinen ajoneuvo, joka kuuluu ”Ajoneuvokokoelmaan”. On mahdollista, että jälkikäteen esimerkiksi LEGO 10265 Ford Mustang kuuluu myös tähän kokoelmaan. Tämä erikoiskokoelma on suunnattu vähintään 18-vuotiaille LEGO-faneille.

Myös laatikko mukautetaan tähän uuteen mallistoon. LEGO 10271 Fiat 500 on viimeinen Creator Expert -pakkauksen sisältämä auto. Uusi Porsche 911 julkaistaan uudessa Adult Builders -pakkauksessa. Tällä LEGO keskittyy selvästi aikuisfaneihinsa. Loppujen lopuksi LEGO on hauskaa kaikenikäisille.

Erikoisjulkaisu

Porsche 911 2-in-1 -sarjan erikoisjulkaisun myötä LEGO luo paljon odotuksia tulevaisuutta varten. Joka tapauksessa tämä auto on loistava alku uudelle ajoneuvokokoelmalle. Aikuisena LEGO-fanina LEGO 10295 on joka tapauksessa loistava lisä kokoelmaasi. Onko Porsche 911 Targa vai Turbo sinun suosikkisi? Etkö osaa valita? Sitten voit myös säännöllisesti muuntaa yhden mallin toiseksi. Tämä tekee tästä setistä sarjan, joka tarjoaa tuntikausia rakennushupia kerta toisensa jälkeen!

  • Irtaudu arjesta tämän jännittävän rakennusprojektin parissa. LEGO Porsche 911 (10295) pienoismallin rakennussarja on täydellinen setti aikuisille, jotka etsivät uutta harrasteprojektia.
  • Tutki Porsche 911:n ominaisuuksia, kuten taakse asennettua ilmajäähdytteistä 6-sylinteristä bokserimoottoria, toimivaa ohjausta, vaihteita, hätäjarrua ja kallistettavia istuimia.
  • Kumman mallin sinä rakennat? Turbossa on turbomoottori ja Targassa irrotettava katto, jota voi säilyttää konepellin alla.
  • Porsche 911 Turbo -pienoismallissa on leveä taka-akseli, integroitu spoileri ja turbomoottori, jossa on ahtoilman jäähdytin.
  • Porsche 911 Targa -pienoismallissa on irrotettava katto, joka mahtuu konepellin alle, ja Targan ikoninen suojakaari ja takalasi kuljettajan takana.
  • Tämä rakennussarja on suunniteltu etenkin klassikkoautojen ja Porschen faneille. Setti sisältää kuvateostyyliset ohjeet, joissa on inspiroivia tietoja pienoismallin rakenteesta.
  • Porsche 911 -pienoismalli on 10 cm korkea, 35 cm pitkä ja 16 cm leveä keräilyesine.
  • Etsitkö erinomaista lahjaa klassikkoautojen fanille? Tämä Porsche 911:n rakennettavan pienoismallin keräilysetti on mainio valinta. Se on suunniteltu erityisesti aikuisille LEGO faneille, jotka arvostavat huippudesignia.
  • LEGO rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan huolellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.