Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Rakenna oma Harley-Davidson Fat Boy -moottoripyr ja laita se esille!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Harley-Davidson Fat Boy
SKU 10269
EAN 5702016368291
Kappaleita 1023
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10269 Harley-Davidson Fat Boy kuvaus

Tutustu LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy moottoripyörän tunnettuihin muotoiluyksityiskohtiin. Tämä erittäin yksityiskohtainen LEGO moottoripyörä on kehitetty yhteistyössä Harley-Davidsonin kanssa, ja se on kaikilta piirteitään kuin ilmetty esikuvansa. Siinä on Lakester-levypyörät ja leveät renkaat, pisaranmuotoinen polttoainetankki painetuilla logoilla ja sisäänrakennettu nopeusmittari. Moottoripyörässä on myös Milwaukee-Eight-moottori ja liikkuvat männät, kaksoispakoputket, ohjaustanko, liikuteltavat kytkin- ja jarruvivut, tukijalka ja jykevä esittelyjalusta. Tummanpunainen ja musta väritys viimeistelevät tämän upean pienoismallin, josta tulee täydellinen katseenvangitsija kotiin tai toimistoon. Tämä huikea LEGO setti on mukaansatempaava ja palkitseva rakennuskokemus.

  • Moottoripyörässä on Lakester-levypyörät ja leveät renkaat, pisaranmuotoinen polttoainetankki Harley-Davidson-logoilla ja sisäänrakennettu nopeusmittari, Milwaukee-Eight-moottori ja liikkuvat männät, kaksoispakoputket, ohjaustanko, liikuteltavat kytkin- ja jarruvivut, tukijalka ja jykevä esittelyjalusta.
  • Aito tummanpunainen ja musta väritys.
  • Tämä LEGO moottoripyörä on täydellinen katseenvangitsija kotiin tai toimistoon.
  • Pyöritä takarengasta, niin näet Milwaukee-Eight-moottorin mäntien heräävän henkiin.
  • Heinäkuun 2019 uutuuselementteihin kuuluvat kaksi tummanpunaista 2×4-laattaa, joihin on painettu Harley-Davidson Fat Boy -logo.
  • Erikoiselementteihin kuuluvat heinäkuun 2019 uutuutena takavanteet ja superleveät renkaat.
  • Mitat: korkeus 20 cm, leveys 18 cm ja pituus 33 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.