Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10267 Piparkakkutalon parissa

Kokoa perhe yhteen rakentamaan tm ihana Piparkakkutalo!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Piparkakkutalon parissa
SKU 10267
EAN 5702016368284
Kappaleita 1477
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 12+ vuotta
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10267 Piparkakkutalon parissa kuvaus

Nauti jouluisista rakennuspuuhista LEGO Creator Expert 10267 Piparkakkutalon parissa. Tämä upea malli on täynnä taianomaisia yksityiskohtia, kuten huurteinen katto värikkäine karkkinappeineen, herkullinen julkisivu karkkikeppipylväineen, kimaltavat ikkunat, suuri savupiippu ja hehkuva takka. Talon sisällä on paljon hauskoja yksityiskohtia ja karkkiaiheisia huonekaluja, kuten tyylikkään makuuhuoneen suklaasänky ja hattaralamppu, sekä kylpyhuone, jossa on vessa ja kylpyamme. Tämä ihastuttava LEGO Piparkakkutalo tarjoaa puitteet mielikuvitusseikkailuille piparkakkuperheen kanssa. Lapset voivat sytyttää kodikkaan takan, auttaa raivaamaan jalkakäytävää lumilingolla ja tuudittaa vaunuissa nukkuvaa piparkakkuvauvaa. Settiin kuuluu myös koristeltu joulukuusi sekä lahjapaketteja ja leluja, kuten keinuhevonen ja lelujuna. Tämä huikea LEGO setti tarjoaa haastavan ja palkitsevan rakennuskokemuksen ja on hieno joulukoriste niin kotiin kuin toimistoonkin. Mukana on piparkakku-ukko, -akka ja -vauva.

 • Mukana on kolme LEGO hahmoa: piparkakku-ukko, piparkakkuakka ja piparkakkuvauva.
 • Piparkakkutalossa on huurteinen katto värikkäine karkkinappeineen, herkullinen julkisivu karkkikeppipylväineen ja kävelykeppeineen, kimaltavat ikkunat, suuri savupiippu ja hehkuva takka sekä yksityiskohtaiset sisätilat, palikoista rakennettavat vauvan vaunut ja lumilinko.
 • Piparkakkutalon sisällä on paljon hauskoja yksityiskohtia ja karkkiaiheisia huonekaluja, kuten makuuhuoneen suklaasänky ja hattaralamppu, sekä kylpyhuone, jossa on vessanpönttö ja kylpyamme.
 • Settiin kuuluu myös joulukuusi sekä lahjapaketteja ja leluja, kuten keinuhevonen ja lelujuna.
 • Myös tienviitat on tehty herkullisista karkkikepeistä.
 • Sytytä tuli takkaan painamalla savupiipun savupainiketta.
 • Lapsista on hauska leikkiä mielikuvitusleikkejä piparkakkuperheen kanssa.
 • Auta piparkakkuakkaa tuudittamaan vaunuissa nukkuvaa piparkakkuvauvaa.
 • Lisätarvikkeisiin kuuluvat tuttipullo, kupit, paistinpannu ja kirves.
 • Erikoiselementteihin kuuluvat elokuun 2019 uutuudet kellanruskea kultaharkko ja läpinäkyvät, violetit 1×1-kimallepalikat.
 • Mitat: korkeus 21 cm, leveys 26 cm ja syvyys 13 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.