Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10251 Palikkapankki

Talleta rahaa turvallisesti Palikkapankkiin!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palikkapankki
SKU 10251
EAN 5702015591058
Kappaleita 2382
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10251 Palikkapankki kuvaus

Astu veistoksellisen julkisivun kaarevasta ovesta suuren aulan elegantille laattalattialle, jonne päivänvalo virtaa suuresta, hapettuneen kuparin värisestä kattoikkunasta ja valaisee korkealla atriumissa riippuvan koristeellisen kattokruunun.
Talleta rahaa tilillesi ystävällisen pankkivirkailijan avulla ja vie rahat pankin turvalliseen holviin. Nouse sitten portaita toiseen kerrokseen, jossa voit keskustella raha-asioistasi herkullisen espresson äärellä pankinjohtajan ylellisessä toimistossa. Pankin naapurissa kiireiset asiakkaat käyttävät ahkerasti viihtyisän itsepalvelupesulan palveluita. Tervetuloa tähän mahtavaan rakennukseen, jossa sijaitsee alueen tunnetuimmat ja arvostetuimmat rahoituslaitokset… holvissa on kuitenkin mahdollisesti heikkous, ja joku on jo keksinyt sen! Tämä LEGO Modular Building -sarjan uusin tulokas on täynnä verrattomia yksityiskohtia ja piilotettuja yllätyksiä!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.