Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Rohkelikko-eväsrasia 5007890

Hauska evsrasia Harry Potter faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rohkelikko-eväsrasia
SKU 5007890
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 8,95 €

LEGO Rohkelikko-eväsrasia 5007890 kuvaus

Pienet Velhomaailman fanit voivat nyt nauttia eväänsä taianomaisissa tunnelmissa, kun mukana on LEGO Harry Potter Rohkelikko-eväsrasia. Eväsrasia on huikea lahja yli 3-vuotiaille lapsille. Rasian kannessa on kuva Rohkelikon tuvan tornista ja sisällä siirrettävä jakaja, jonka avulla vihannekset, hedelmät ja voileivät voi jakaa eri lokeroihin. Kannen kiinnikkeet on helppo avata, ja kantta voi käyttää lautasena – näppärä juttu kiireisille pikku noidille, velhoille ja jästeille, kun eväät on napattava mukaan seikkailuun!

  • LEGO Harry Potter Rohkelikko-eväsrasia – Kestävästä polypropeenista valmistetun eväsrasian kannessa on kuva Rohkelikon tuvan tornista. Hauska lahjaidea lapsille 3-vuotiaasta alkaen
  • Hauska ja käytännöllinen – Eväsrasiassa on helppokäyttöiset kiinnikkeet, jotka pitävät kannen tiukasti kiinni, jotta eväät pysyvät tuoreina. Sisällä on siirrettävä jakaja, jonka avulla välipalat voi jakaa eri lokeroihin. Kantta voi käyttää lautasena
  • Ota eväät mukaan – Eväsrasia on 16 cm pitkä, 13 cm leveä ja 7 cm syvä. Täydennä lounassetti LEGO Harry Potter Rohkelikko-juomapullolla (myydään erikseen)

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.