Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Avaruussukkulaseikkailu 10944

Lhet taaperot mielikuvitusleikkien universumiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avaruussukkulaseikkailu
SKU 10944
Kappaleita 23
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Avaruussukkulaseikkailu 10944 kuvaus

Ilahduta taaperoa LEGO DUPLO Kaupunki Avaruussukkulaseikkailulla (10944) ja katso, miten lapsen mielikuvitus ja taidot kehittyvät tähtitieteellisen nopeasti.

Opettavainen avaruusrakettilelu
Tämän huikean avaruuslelun parissa pikkuastronautit sinkoavat loputtomiin leikkeihin vanhempien ja leikkikaverien kanssa. Taaperot rakentavat avaruussukkulan, lähettävät astronautit avaruuteen tutkimus- ja löytöretkilleen. Mielikuvitusleikki kehittää lasten kognitiivista ajattelua, hahmotuskykyä ja hienomotoriikkaa.

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • Ilahduta pientä astronauttia LEGO DUPLO Kaupunki Avaruussukkulaseikkailulla (10944). Tämä monipuolinen lelusetti innostaa loputtomiin mielikuvitusroolileikkeihin ja edistää fyysistä ja psyykkistä kehitystä.
  • Sisältää mies- ja naisastronauttihahmot, rakennettavan avaruussukkulan, jossa on avattava runko ja pyörivät renkaat, sekä siirrettävät tikkaat ja pyörillä liikkuvan mönkijän, jonka katolla on pyörivä tutka.
  • Lasten kognitiivinen ajattelu, tilan hahmottaminen ja hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he tutkivat rajattomien leikkien loputonta universumia.
  • Tämä taaperoiden avaruussukkulalelu on astronomisen upea lahja 2 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mainio valinta joulu- tai syntymäpäivälahjaksi lapselle.
  • Sukkula on 20 cm korkea, 15 cm leveä ja 9 cm syvä. Lelusetin voi koota monella eri tavalla, ja se on helppo yhdistää muihin LEGO DUPLO Kaupunki teeman leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.