Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Säilytyspää – Iso (Luuranko) 5005634

Iso pkalloa esittv LEGO silytysratkaisu palikkatyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Säilytyspää – Iso (Luuranko)
SKU 5005634
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 27,95 €

LEGO Säilytyspää – Iso (Luuranko) 5005634 kuvaus

Pakkaa palikat, toimistotarvikkeet ja muut pikkutavarat tyylillä tähän valkoiseen LEGO säilytyspäähän. Kestävästä muovista valmistettu säilytysratkaisu on jättiversio LEGO minihahmon päästä, jossa on hymyilevän luurangon kuva. Mukana irrotettava kansi. Käytännöllinen ratkaisu arjen säilytystarpeisiin tai vaikka piilopaikaksi karkkipäivän tai halloweenin herkuille. Hassu, kummitusaiheinen sisustuselementti sopii mihin tahansa huoneeseen. Tämän tuotteen voi yhdistää helposti muihin LEGO kalusteisiin.

  • Kummitusaiheinen säilytysratkaisu – Jättiversio LEGO minihahmon päästä, jossa on hymyilevän luurangon kuva. Mukana irrotettava kansi.
  • Sopiva ilme ja tyyli kaikille faneille – Kestävästä polypropeenista valmistettu, pinottava säilytysratkaisu on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla kasvonilmeillä.
  • Tilava – Korkeus on 25 cm ja halkaisija 24 cm. Riittävästi tilaa LEGO palikoille, karkkipäivän tai halloweenin herkuille ja kaikille muille tavaroille, jotka haluat pitää siistissä järjestyksessä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.