Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hessu‑avaimenperä 854196

Supersp avaimenper tai laukkukoriste Disney-faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hessu‑avaimenperä
SKU 854196
EAN 673419361491
Sarja LEGO Muuta
LEGO hinta 7,95 €

LEGO Hessu‑avaimenperä 854196 kuvaus

Ilahduta Disneyn Hessu Hopo ‑fania tällä hienolla, seikkailuissa mukana kulkevalla LEGO ǀ Disney Hessu-avaimenperällä (854196)! Se sisältää Hessu Hopon rennon minihahmon pukeutuneena eeppiseen oranssiin paitaan, sinisiin housuihin ja hilpeän vihreään hattuun. Minihahmo on kiinnitetty lujaan metalliketjuun ja ‑renkaaseen. Tämän huomiota herättävän avaimenperän voi kiinnittää reppuun, tai se pitää avaimet yhdessä nipussa taskussa tai laukussa.

  • Ilahduta Disney-faneja – Sisältää hauskan LEGO ǀ Disney Hessu Hopon minihahmon sekä lujan metalliketjun ja ‑renkaan, joka on helppo kiinnittää reppuun, laukkuun tai avaimiin (minihahmoa ei voi irrottaa)
  • Lahjaidea 6 vuotta täyttäneille – Kiva yllätyslahja yli 6-vuotiaille lapsille, jotka ovat Disneyn Hessu Hopon tai muiden Disney-sarjakuvien vakiohahmojen faneja
  • Kätevän kokoinen koriste – Avaimenperä on 9 cm pitkä, joten se on juuri sopivan suuri keräämään ihailevat katseet ja samalla sopivan pieni kulkeakseen näppärästi mukana

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.