Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Iines Ankka -avaimenperä 854112

Sp kaveri Disneyn fanien reppuihin tai avaimiin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iines Ankka -avaimenperä
SKU 854112
EAN 673419343480
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 7,95 €

LEGO Iines Ankka -avaimenperä 854112 kuvaus

Ilahduta Disneyn Iines Ankan fanit tällä upealla LEGO ǀ Iines Ankka -avaimenperällä (854112)! Vaaleanviolettia paitaa ja pinkkejä kenkiä täydentävä pinkki rusetti pukee Iines Ankka -minihahmoa, joka on kiinnitetty kestävään metalliketjuun ja renkaaseen. Ihanan avaimenperän voi kiinnittää reppuun tai sillä voi pitää avaimet hyvässä tallessa taskussa tai laukussa.

  • Ilahduta Disneyn piirrettyjen faneja LEGO ǀ Disney Iines Ankka -minihahmolla, joka on kiinnitetty kestävään metalliketjuun ja -renkaaseen. Sen voi kiinnittää reppuun, laukkuun tai avaimiin. Minihahmo ei irtoa metalliketjusta.
  • Hauska joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille ja Disneyn Iines Ankan ja muiden suosikkihahmojen faneille.
  • Avaimenperä on 9 cm korkea ja 4 cm leveä. Se on juuri sopivan suuri keräämään ihailevat katseet ja samalla juuri sopivan pieni kulkeakseen näppärästi mukana.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.