Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80007 Rautahärkätankki

Mahtava Rautahärkätankki Monkie Kidin taisteluihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rautahärkätankki
SKU 80007
EAN 5702016617610
Kappaleita 430
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 54,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80007 Rautahärkätankki kuvaus

  • Lapset astuvat seikkailujen maailmaan ja ryhtyvät sankareiksi torjuessaan Härkäkloonien hyökkäykset huikealla LEGO® Rautahärkätankilla (80007).
  • Leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä LEGO® tankin pakkaus sisältää myös kolme aseistettua minihahmoa (Monkie Kid, Grunt ja Roar) sekä Sandyn valmiina taisteluun.
  • Tankissa on monia leikkiin innostavia yksityiskohtia, kuten 6-nuppisella pika-aseella varustettu kääntyvä tykkitorni, minihahmo-ohjaamo, jota nostamalla vapautetaan öljytynnyrit sekä karjapuskuri esteiden raivaamiseksi.
  • 430-osainen LEGO® setti on hauska syntymäpäivä, yllätys- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluat tutustuttaa luovien rakennuslelujen maailmaan tai jotka haluavat laajentaa LEGO kokoelmaansa.
  • LEGO® panssariauto on 16 cm korkea, 19 cm pitkä ja 15cm leveä – se koristaa mahtavasti lapsen makuuhuonetta taistelujen välillä ja mahtuu hyvin laukkuun mukaan otettavaksi.
  • Paristoton tankki toimii lasten mielikuvituksella. Se kannustaa lapsia keksimään uusia tarinoita ja suorittamaan jännittäviä tehtäviä suosikkihahmoinaan.
  • Lisää tähän rakennusleluun hulvattoman hauska ulottuvuus lapsille suunnattujen digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Pienetkin rakentajat voivat zoomata, kiertää ja katsella tätä rakennettavaa mallia samalla, kun he rakentavat sitä palikoista.
  • Kiinalaisten Apinakuningas-satujen inspiroimat LEGO® Monkie Kid™ opetuslelut kehittävät lasten rohkeutta ja sinnikkyyttä tuntikausien luovien leikkien parissa.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Monkey Kidin voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä keräilyrakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.