Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Kaksi huikean yksityiskohtaista Lamborghini-leluautoa kisaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
SKU 76899
EAN 5702016618358
Kappaleita 663
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO kuvaus

  • Upea, keräiltävä lelusetti sisältää kaksi LEGO® Lamborghini kilpa-autoa, joissa on paljon aitoja yksityiskohtia. Tämä rakennussarja sopii täydellisesti kaikille kilpa-autojen ystäville ja jännittävistä kisaleikeistä pitäville.
  • Pakkaus sisältää rakennettavat LEGO® pienoismallit Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO:n ja Lamborghini Urus ST-X:n. Lisäksi settiin kuuluvat lähtöviiva ja ”valot” sekä kaksi kilpa-ajajan minihahmoa.
  • Tammikuun 2020 uutuus-Lamborghini tekee jännittävän LEGO® SpeedChampions debyytin. Tämän keräilysetin avulla voit rakentaa automalleja ja asettaa ne näytteille kotiin tai uppoutua niiden ja muiden minipienoismallien parissa jännittäviin leikkeihin.
  • Tämä 659-osainen Lamborghini-pienoismallin rakennussarja on palkitseva rakennushaaste kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on hyvä valinta LEGO® aiheiseksi lahjaksi. Autolelusetti innostaa omatoimisiin leikkeihin, ja hauskat hetket voi myös jakaa ystävien kanssa.
  • Speed Champions -kilpa-autolelut ovat nyt 25 % suurempia. Lamborghini Huracán -malli on 5 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Molemmat autot ovat sopivan kokoisia leikkeihin niin kotona kuin matkoillakin.
  • Tähän rakennussettiin ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun se on rakennettu. Nämä leluautomallit saavat virtansa lasten mielikuvituksesta, joten kilpaleikit eivät pääty koskaan!
  • Ajattelitko antaa tämän Lamborghini-leikkisetin lahjaksi aloittelevalle LEGO® rakentajalle? Ei hätää! Palikoiden mukana on yksinkertaiset, selkeät ohjeet, joten leikit voivat alkaa heti.
  • Rakennettavien LEGO® Speed Champions leluautosettien parissa kisafanit pääsevät rakentamaan suosikkiautojensa pienoismalleja, jotka sopivat niin koristeiksi kuin kilparadan draamaa pursuaviin leikkeihin.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita jaosia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.