Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY

Kaksi pienoismallia: Jaguar Formula E- ja I-PACE eTROPHY -kilpa-autot

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY
SKU 76898
EAN 5702016618341
Kappaleita 565
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY kuvaus

  • Upeassa rakennussarjassa on kaksi pienoismallia, Jaguar Formula E- ja I-PACE eTROPHY -kilpa-autot realistisine yksityiskohtineen. Tämä on ihanteellinen LEGO® lahja kaikille autolelujen rakentamisesta ja jännittävistä autoleikeistä pitäville.
  • Rakennettavien Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 ja Jaguar I-PACE eTROPHY LEGO® mallien mukana on kaksi minihahmoa kisa-asuissa, lähtöviiva ja kolme ”valoa” hauskoihin kisaleikkeihin.
  • Tammikuun 2020 uudet LEGO® Speed Champions autot ovat 25 % isompia kuin ennen. Nämä Jaguar-leluautot keräävät katseet näytteillä ja kisaavat muita autoja vastaan kotona järjestettävissä mestaruuskisoissa.
  • Tämä 564-osainen rakennussarja on hauska rakennushaaste kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se innostaa keksimään jännittävää toimintaa Jaguar-kilpa-autoilla niin yksin kuin ystävienkin kanssa.
  • Molemmat lelukilpa-autot ovat sopivan kokoisia leikkeihin kotona ja matkoilla. Jaguar I-PACE eTROPHY -auto on 6 cm korkea, 16 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • Tähän leikkisettiin ei tarvita paristoja – voimaksi riittää lapsen mielikuvitus, joten auton ei tarvitse pysähtyä varikolle!
  • Olitpa kokenut LEGO® rakentaja tai ensikertalainen, tämä automallisarja on sisältää yksinkertaiset, selkeät ohjeet, joiden avulla autojen rakentaminen palikoista sujuu vaivatta.
  • Keräiltävien LEGO® Speed Champions mallisarjojen parissa kisafanit pääsevät rakentamaan suosikkiautojensa pienoismalleja ja uppoutumaan kisadraaman siivittämiin leikkeihin.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.