Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76896 Nissan GT-R NISMO

Yksityiskohtia vaaliva auto jännittäviin kisoihin ja näytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nissan GT-R NISMO
SKU 76896
EAN 5702016618327
Kappaleita 298
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76896 Nissan GT-R NISMO kuvaus

  • Harvinaislaatuinen tilaisuus omistaa legendaarisen Nissan GT-R NISMOn LEGO® pienoismalli, joka on täynnä autenttisia yksityiskohtia. Täydellinen lahja kaikille, jotka suhtautuvat intohimoisesti rakennusleluihin ja niillä kisaamiseen.
  • Rakennettava Nissan GT-R NISMO ja yksi keräiltävä minihahmo Nissanin kisa-asussa. Tämä malliautosarja valloittaa sekä lapset että autofanit, inspiroi omatoimisiin leikkeihin ja kutsuu järjestämään kisoja ystävien kanssa.
  • Rakenna tammikuun 2020 uutuus: Nissan GT-R NISMOn pienoismalli. Aseta se näytteille tai kilpaile sillä muita LEGO® Speed Champions autoja vastaan.
  • Tämä 298-osainen Nissan GT-R NISMO -malliautosarja on mielenkiintoinen rakennushaaste kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka innostuvat kilpa-autolelujen rakentamisesta ja niillä leikkimisestä. Se on toiveiden lahja vuodenaikaan katsomatta.
  • Nissan GT-R NISMO on 5 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Tammikuun 2020 kaikki uudet LEGO® Speed Champions autot ovat nyt 25 % suurempia, ja ne sisältävät entistä enemmän esikuvistaan tuttuja yksityiskohtia!
  • Paristoja ei tarvita, joten hauskojen kisaleikkien ei tarvitse päättyä koskaan. Tämä toimintalelu on aina valmis kiitämään matkoihinsa ja valloittamaan radan!
  • Tämä rakennussarja sisältää selkeät, yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla fanit voivat koota kilpa-autolelun haluamaansa tahtiin.
  • LEGO® Speed Champions rakennuslelut edustavat maailman tunnetuimpia ja mielenkiintoisimpia pienoismalleja autofanien rakennettavaksi. Kilpa-autot näyttävät hyvältä koristeina, ja niillä voi järjestää jännittäviä kisoja muita autoja vastaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.