Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76895 Ferrari F8 Tributo

Upean yksityiskohtainen Ferrari F8 Tributo -leluauto kilpa-autoilun hurmaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ferrari F8 Tributo
SKU 76895
EAN 5702016618310
Kappaleita 275
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76895 Ferrari F8 Tributo kuvaus

  • Upea lelusetti esittää huikean yksityiskohtaista Ferrari F8 Tributoa. Ihanteellinen syntymäpäivälahja niille, jotka pitävät LEGO® pienoismallien rakentamisesta ja haluavat testata oman Ferrari-mallinsa tehoja kilparadalla.
  • Sisältää Ferrari F8 Tributo -mallin rakennussarjan ja yhden keräiltävän Ferrari-kuljettajan minihahmon. Tällä lelusetillä voi rakentaa oman auton. Se saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin, ja pian leikeissä nähdään dramaattisia käänteitä kilparadalla.
  • Kaikkien aikojen ensimmäinen tilaisuus rakentaa huippunopean Ferrari F8 Tributon lelupienoismalli. Se on näyttävä koriste lastenhuoneeseen, ja lapset voivat järjestää jännittäviä kilpailuja ystäviensä kanssa.
  • Tämä 275-osainen auton pienoismallin rakennussarja on suunnattu kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on erinomainen syntymäpäivälahja kaikille, jotka rakastavat Ferrarin pienoismallien rakentamista ja niillä leikkimistä. Se valloittaa myös italialaisen autovalmistajan glamourin ystävät.
  • Ferrari F8 Tributo on 4 cm korkea, 15 cm pitkä ja 8 cm leveä. Kaikki vuoden 2020 LEGO® Speed Champions mallit ovat 25 % suurempia, joten malliautot kuvastavat oikeaa esikuvaansa paremmin kuin koskaan aikaisemmin!
  • Tähän leluautosettiin ei tarvita paristoja, joten leikit eivät lopu koskaan. Punainen leluauto on aina valmis kisoihin, eikä sen tarvitse pysähtyä varikolle!
  • Haluatko ostaa tämän setin sellaiselle henkilölle, jolle LEGO® rakennussarjat ovat uusia? Onnistuu. Mukana on selkeät, yksityiskohtaiset ohjeet, joilla tämän upean lelumalliauton rakentaminen sujuu vaivatta.
  • LEGO® Speed Champions leikkisetit sisältävät automaailman kiinnostavimpia menopelejä fanien rakennettavaksi. Pienoismallit keräävät katseet näytteillä, ja niillä voi haastaa muita autoja jännittäviin kisoihin.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, jokakerta.
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.