Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Harry Potter ja Hermione Granger 76393

Rakenna palikoista liikuteltavat Harry Potter- ja Hermione Granger -lelut

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Harry Potter ja Hermione Granger
SKU 76393
EAN 5702016971637
Kappaleita 139
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 39,99 €
Julkaisupäivä 1. tammikuuta 2024
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Harry Potter ja Hermione Granger 76393 kuvaus

Tee SUURI vaikutus nuoriin noitiin ja velhoihin superkokoisilla LEGO Harry Potter: Harry Potter ja Hermione Granger (76393) malleilla.

Suurikokoiset ikoniset hahmot
Lapset saavat uppoutua maksimikoon velholeikkeihin näiden palikoista rakennettavien Harry Potterin ja Hermione Grangerin pienoismallien avulla. Molemmat hahmot ovat 26 cm korkeita ja niillä on pienemmistä LEGO minihahmoista tutut ominaisuudet: liikuteltavat käsi-, jalka- ja lantionivelet. Harry Potter -hahmon päätä voi kääntää. Harrylla on irrotettava kangasviitta, ja molemmilla malleilla on palikoista rakennettavat taikasauvat inspiroimaan lasten maagisia tarinoita. Kun toiminta taukoaa, lapset voivat asetella 2 Tylypahkasta tuttua ystävystä eri asentoihin upeaksi Harry ja Hermione -asetelmaksi huoneeseensa. Kummallekin mallille on omat rakennusohjeet, joten 2 rakentajaa voi rakentaa yhdessä.

  • Tee SUURI vaikutus nuoriin noitiin ja velhoihin LEGO Harry Potter: Harry Potter ja Hermione Granger (76393) setillä.
  • Sisältää palikoista rakennettavat Harry Potter- ja Hermione Granger -mallit, joiden käsi-, jalka- ja lantionivelet taipuvat. Harry Potter -hahmon päätä voi kääntää.
  • Nämä rakennettavat hahmot innostavat suuren luokan mielikuvitusleikkeihin. Kun toiminta taukoaa, lapset voivat asetella liikuteltavat mallit näytteille huoneeseensa maagiseksi asetelmaksi.
  • 10 vuotta täyttäneet lapset voivat rakentaa Tylypahkan 2 tunnettua oppilasta, leikkiä niillä ja esitellä upeita malleja ystävilleen.
  • Molemmat mallit ovat 26 cm korkeita, ja kummallekin on omat rakennusohjeet, joten 2 rakentajaa voi kokea luovan huvin yhdessä.
  • Harrylla on irrotettava kangasviitta, ja kummallakin mallilla on palikoista rakennettava taikasauva. Niiden avulla hahmoille saa realistia asentoja.
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.