Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Carnage 76199

LEGO palikoista rakennettava pienoismalli avaruuden superpahis Carnagesta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Carnage
SKU 76199
EAN 5702016989687
Kappaleita 546
Sarja LEGO Marvel
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 52,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Carnage 76199 kuvaus

LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) nostaa rakennustaitosi Marvel Universen tasolle. Rakenna avaruudesta tulleen superpahiksen painajaismaisia ominaisuuksia.

Rakenna pienoismalli, joka on täynnä aitoja yksityiskohtia
LEGO palikoista rakennettava Carnagen pienoismalli on täynnä aidonnäköisiä yksityiskohtia matalasta punaisesta otsasta eteen työntyvään leukaan, joka on täynnä pistinmäisiä hampaita. Se on haastava mutta erittäin palkitseva rakennuselämys Marvel-elokuvien faneille ja pienoismallien harrastajille. Tukevaan jalustaan on kiinnitetty tyylikäs nimikyltti. Tämä hätkähdyttävä pienoismalli näyttää entistä vaikuttavammalta muiden sarjakuvista tuttujen LEGO rakennelmien rinnalla.

LEGO palikoista koottavat pienoismallien rakennussarjat
Pidä tauko arjen kiireistä ja löydä uudelleen luovan rakentamisen ilo aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen parissa. Ne sisältävät palkitsevia LEGO rakennushaasteita ja upeita pienoismalleja. Nämä setit ovat mainioita syntymäpäivä- ja joululahjoja ja kivoja persoonallisia yllätyksiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pienoismalleista tai sarjakuvista.

  • Rakenna itsellesi armottoman superroisto Carnagen LEGO pienoismalli LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) setin palikoista.
  • Tämä 546 palikan projekti vangitsee hirviömäisen avaruusolennon kaikki aidot yksityiskohdat – aina matalasta punaisesta otsasta pistinmäisiin hampaisiin – ja sen tukevaan jalustaan on kiinnitetty tyylikäs nimikyltti.
  • Työnjälki ilahduttaa vielä pitkään sen jälkeenkin, kun tämä Marvel-keräilyesine on rakennettu valmiiksi.
  • Tämä ikonisen superroiston rakennettava pienoismalli on täydellinen projekti Marvel-elokuvien aikuisille faneille ja pienoismallien harrastajille.
  • Valmis malli on 19 cm korkea, 9 cm leveä ja 15 cm syvä. Se herättää keskustelua ja näyttää todella hyvältä niin kotona kuin työpaikalla.
  • Tämä laadukas pienoismalli on mukavaa ajanvietettä ja saa stressin haihtumaan, sillä Carnage kootaan LEGO palikoista.
  • Mukana on laadukkaat painetut ohjeet, joten voit aloittaa kiehtovan rakennusprojektin heti.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit näyttävät hyvältä esillä. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.