Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76157 Wonder Woman vs Cheetah

Rakennettava Wonder Woman -toimintahahmolelu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Wonder Woman vs Cheetah
SKU 76157
EAN 5702016619577
Kappaleita 371
Sarja LEGO DC
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76157 Wonder Woman vs Cheetah kuvaus

  • Tämä kaksipuolinen malli sisältää huipputeknisen bunkkerin ja pyörivän lähetintornin. Kun lapset tuovat Wonder Womanin™ (Diana Prince™) ja hänen arkkivihollisensa Cheetahin™ (Barbara Minerva™) paikalle… mitä tahansa voi tapahtua!
  • Siivekäs Wonder Woman™ -minihahmo ja Cheetah™-minihahmo kutsuvat supersankaritoimintaan Max™-minihahmon ollessa valvontakeskuksessa. Yläpuolella oleva lähetintorni pyörii 360 astetta sekä ylös ja alas.
  • Lapset voivat kiinnittää Wonder Woman™ -minihahmon pyörivään lähettimeen. Hänen lentäessään tornin ympäri Max™ seisoo ohjaimissa. Kun superroisto Cheetah™ saapuu paikalle, on eeppisen taistelun aika!
  • 7 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt voivat leikkiä jännittäviä mielikuvitusseikkailuja tämän suositun LEGO® DC Wonder Woman™ setin parissa. Upea toiminnantäyteinen lahja kaikille pienille supersankareille.
  • LEGO® DC Wonder Woman™ vs Cheetah™ (76157) setin korkeus on 19 cm ja leveys 17 cm. Tutka-antennin pituus on 20 cm. Setti innostaa suuren luokan mielikuvitusleikkeihin.
  • Paristoja ei tarvita, joten lapset voivat leikkiä tällä Wonder Woman™ 1984 LEGO® DC setillä milloin vain. Paristottomat LEGO® rakennuslelut kehittävät luovaa ajattelua, mielikuvituksellisia roolileikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Etsitkö supersankarileikkisettiä lapselle, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Tässä Wonder Woman™- ja Cheetah™-minihahmot sisältävässä setissä on selkeät ohjeet, joiden avulla lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään.
  • LEGO® DC leikkisetit innostavat mielikuvitusleikkeihin joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Lapset pääsevät leikkimään suosikkikohtauksiaan elokuvasta, keksimään omia tarinoita ja asettamaan hienot setit esille omaan huoneeseensa.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat pienten supersankareiden turvallisuutta koskevat kansainväliset standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.