Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76152 Avengers Lokin raivo

Tämä LEGO Marvel Avengers rakennuslelu innostaa mielikuvituksellisiin roolileikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avengers Lokin raivo
SKU 76152
EAN 5702016619331
Kappaleita 223
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76152 Avengers Lokin raivo kuvaus

  • LEGO® Marvel Avengers Lokin raivo (76152) innostaa mielikuvitukselliseen roolileikkiin ja kehittää luovaa ajattelua. Lapset uppoutuvat tutkimaan loputtomia leikkimahdollisuuksia supersankarihahmoilla ja hienoilla ajoneuvoilla jännittävässä ympäristössä.
  • Lasten käytössä ovat minihahmot Iron Man, Thor, Hulk, Captain Marvel ja Loki sekä Avengers-torni, Quinjet ja Lokin kiituri. Niillä voi toteuttaa Marvel-elokuvista tuttuja tapahtumia ja keksiä omia supersankariseikkailuja.
  • LEGO® 4+ setit sisältävät aloituspalikan, jolla lapset pääsevät heti rakentamisen makuun. Rakentaminen kasvattaa itseluottamusta, ja lapset löytävät huikeiden hahmojen ja luovien leikkien loputtoman maailman.
  • Setti on täynnä hauskoja toimintoja ja mahtavia tarvikkeita mielikuvitusleikkeihin ja supersankaritoimintaan. Upea rakennuslelu on toiveiden joulu- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Lelusetin 16 cm korkea Avengers-torni saa keksimään eeppisiä supersankariseikkailuja. Ja kun päivän leikit on leikitty, torni näyttää upealta lastenhuoneessa.
  • Tässä rakennettavassa lelussa ei tarvita paristoja. Lapset voivat aloittaa hauskat leikit missä ja milloin tahansa.
  • Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan ja leikkimään. Rakennusvaiheiden ymmärtäminen vahvistaa lasten itseluottamusta.
  • LEGO® Marvel Avengers lelusetit innostavat lapset Marvel-elokuvista tuttuun toimintaan! Keräiltävät minihahmot, rakennettavat ajoneuvot, aseet ja vempaimet saavat lasten mielikuvituksen villiintymään ja keksimään yhä uusia supersankarileikkejä.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Kaikki LEGO rakennuslelut ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että joka ikinen lasten LEGO lelusetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.