Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76150 Hämähäkkisuihkari vastaan Venom-robotti

Spider-Man hyökkää Venomin kimppuun, ja Spider-Man Noir saapuu auttamaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hämähäkkisuihkari vastaan Venom-robotti
SKU 76150
EAN 5702016619300
Kappaleita 371
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76150 Hämähäkkisuihkari vastaan Venom-robotti kuvaus

 • Valtava Venom-robotti on jättiläismäinen konna, joka lasten on kukistettava. Kun lapset laittavat minihahmon robotin sisään, mekaaninen hirviö voi mennä minne tahansa ja tarttua kaikkeen – kuten Spider-Maniin ja suihkukoneisiin!
 • Liioitellun suurella nelikätisellä Venomilla on poikkeukselliset voimat pahantekoon. Tammikuun 2020 uutuusminihahmo Spider-Man Noir lentää Venomin kintereillä suihkukoneella aseistettuna kiekkoheittimin ja ohjuksin.
 • Robotin ohjaamo avautuu Venom-minihahmoa varten. Käännä robotin kädet ja jalat toiminta-asentoon ja taistele Spider-Mania vastaan! Yhdistä muihin huikeisiin LEGO® Spider-Man setteihin.
 • LEGO® Marvel Spider-Man rakennuslelu kutsuu 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat pojat ja tytöt loputtomiin supersankariseikkailuihin. Loistava toimintalahja lapsille, jotka pitävät Spider-Man-leikkiseteistä ja LEGO® minihahmoista.
 • Rakennettava robottilelu (korkeus 12 cm) innostaa suuren luokan mielikuvitusleikkeihin. Lapset voivat yhdistää leikkisetin muihin LEGO® supersankarirakennusleluihin uusia mielikuvitusseikkailuja varten.
 • Tämä toivelahja toimii ilman paristoja.
 • Lapset voivat pitää hauskaa aina ja missä tahansa. Leikkiminen paristottomilla robottileluilla kehittää luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja.
 • Etsitkö Spider-Man-leikkisettiä jollekin, joka ei vielä tunne LEGO® rakennusleluja? Ei hätää. Tämä supersankariaiheinen Venom-robottilelu sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään.
 • LEGO® Marvel Spider-Man setit vievät lapset vauhdikkaisiin supersankariseikkailuihin. Niidllä voi leikkiä elokuvien kohtauksia tai luoda omia tarinoita – tai Marvel-keräilyhahmot voi asettaa esille näyttävälle paikalle.
 • LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO® tuotteet täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia, jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.