Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76146 Spider-Man-robotti

Spider-Man-robotti ja -minihahmo hauskassa supersankariaiheisessa rakennuslelussa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Man-robotti
SKU 76146
EAN 5702016619270
Kappaleita 152
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76146 Spider-Man-robotti kuvaus

 • Tämä fantastinen Spider-Man-robotti vie lapset entistäkin mahtavampiin supersankariseikkailuihin! Kun minihahmo on asetettu robotin ohjaamoon, hämisrobotti voi mennä minne tahansa, napata mitä haluaa ja vangita kaikki tielleen asettuvat.
 • Robotti on liioitellun suuri versio Spider-Manista, sen selästä lähtee neljä hämähäkkijalkaa ja kädestä sinkoutuu valtava verkko, johon konnat takertuvat. Robotin ohjaamon voi avata, ja Spider-Man-minihahmo sopii sen sisälle.
 • Lapset voivat asettaa Spider-Man-minihahmon robottiin, kääntää robotin kädet ja jalat toimintaa varten ja päihittää sitten kaikki pahikset! Setin voi yhdistää muihin suosittuihin supersankarihahmoihin ja Spider-Man-rakennusleluihin.
 • LEGO® Marvel Spider-Man rakennuslelu kutsuu 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat pojat ja tytöt loputtomiin supersankariseikkailuihin. Toiminnantäyteinen toivelahja lapsille, jotka eivät saa tarpeekseen Spider-Man-leikeistä.
 • Spider-Man-robotti (korkeus 15 cm) innostaa suuren luokan kekseliäisiinleikkeihin. Sen voi mainiosti yhdistää muiden LEGO® Marvel robottien kanssa ja kun leikit jäävät odottamaan huomista, se kerää katseet lastenhuoneen koristeina.
 • Tämä toiminnantäyteinen leikkisetti toimii ilman paristoja.
 • Lapset voivat pitää hauskaa aina ja missä tahansa. Leikkiminen paristottomilla robottileluilla edistää luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja.
 • Sisältää Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla pienetkin lapset osaavat rakentaa LEGO® lelun omatoimisesti. Interaktiivisissa ohjeissa on zoomaus- ja kiertotoiminnot. Ne löytyvät älylaitteisiin ladattavasta LEGO® Life sovelluksesta.
 • LEGO® Marvel Spider-Man setit vievät lapset vauhdikkaisiin ja kekseliäisiin supersankariseikkailuihin. Niillä voi leikkiä elokuvien tuttuja kohtauksia tai luoda omia tarinoita – tai keräilyhahmot voi asettaa esille näyttävälle paikalle.
 • LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja liittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO® tuotteet täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia, jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.