Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76143 Avengers Autotaistelu

Toimintarakennuslelu, joka sisältää Captain America- ja Hawkeye-minihahmot!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avengers Autotaistelu
SKU 76143
EAN 5702016618051
Kappaleita 477
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76143 Avengers Autotaistelu kuvaus

  • Vie pieni supersankarisi Marvel Avengers -elokuvien jännittävään maailmaan! Captain American ja Hawkeyen setissä on huikeita ajoneuvoja, minihahmoja ja lasten rakastamaa toimintaa. Erinomainen valinta leikkeihin ja huoneen koristeeksi.
  • Leiki eeppisiä supersankarien taistelukohtauksia, sillä pakkaus sisältää 3 tammikuun 2020 uutuusminihahmoa – Captain American, Hawkeyen ja 2 AIM-agenttia. Mukana ovat myös kolmipyörä, drone ja Avengers-kuorma-auto (salaisine aseineen!)
  • Marvel Avengers -fanit voivat käyttää settiä lukemattomilla tavoilla suosikkielokuviensa kohtausten leikkimiseen tai uusien seikkailujen keksimiseen. Kun käytettävissä on näin monta supertoimintoa ja supersiistiä hahmoa, kaikki on mahdollista.
  • Mahtava lahja 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille supersankareille tai lapsille, jotka haluavat täydentää LEGO® Marvel Avengers kokoelmaansa. Nopeasti koottava setti innostaa loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • 17 cm pitkä ja 11 cm korkea (nuppipyssy esillä) Avengers-kuorma-auto vie lapset suoraan suuren luokan hauskoihin supersankariseikkailuihin. Soveltuu hyvin AIM-agenttien päihittämiseen tai yhdistettäväksi muihin LEGO® Marvel setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Leikkien voimanlähteenä on lasten oma mielikuvitus. Eli leikkiä voi jatkaa missä ja milloin tahansa. Ja koska paristoja ei tarvita, hupi ei lopu kesken!
  • Lapset voivat joko kokeilla helpon setin rakentamista omatoimisesti tai päästä alkuun seuraamalla selkeitä ohjeita! Ja kun toimintaleikit jäävät odottamaan huomista, ne keräävät katseet lastenhuoneen koristeina.
  • LEGO® leikkisetit ja minihahmot innostavat nuoret supersankarit loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. LEGO® Marvel Avengers setit ovat mahtavia lahjoja lapsille, jotka haluavat leikkiä elokuvien kohtauksia tai keksiä omia seikkailujaan.
  • Kaikki LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. Tämä takaa sen, että LEGO® palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa –ja näin on ollut 1958 lähtien.
  • LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.