Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75940 Gallimimuksen ja Pteranodonin pako

Mahtava tutkimusauto ja dinosauruksia luoviin leikkeihin

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Gallimimuksen ja Pteranodonin pako
SKU 75940
EAN 5702016616637
Kappaleita 391
Sarja LEGO Jurassic World
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75940 Gallimimuksen ja Pteranodonin pako kuvaus

  • LEGO® Jurassic World Gallimimuksen ja Pteranodonin pako (75940) setillä voi leikkiä dinosaurusasiantuntijoita, jotka jäljittävät paennutta dinosaurusta. Rakennussarja sisältää tutkimusauton ja paljon hauskoja toimintoja.
  • Setissä on kolme minihahmoa – Owen Grady, Claire Dearing ja ACU-sotilas – sekä kesäkuun 2020 uutuutena eri asentoihin käännettävät Gallimimus- ja Pteranodon-leluhahmot, jotka lapset voivat napata tutkimusauton verkkotykillä.
  • Tutkimusautossa on kahden minihahmon ohjaamo,kaksi irrotettavaa droonia, irrotettava labra ja runsaasti muita osia, mm. kaksi dinomunaa, nukutuskivääri ja neula sekä drooniohjain. Tällä varustetasolla on helppo keksiä uusia tarinoita.
  • 391-osainen LEGO® setti tarjoaa hauskoja ja palkitsevia haasteita 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja sopii hyvin syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • Rakennettava auto on 10 cm korkea, 16 cm pitkä ja 14 cm leveä. Lisää luovia leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä tämän toimintasetin muihin LEGO® Jurassic World setteihin.
  • Tämä LEGO® Jurassic World rakennussarja saa virtansa lasten luovasta ajattelusta, joten paristoja ei tarvita. Toimintaseikkailut eivät lopu koskaan!
  • Ovatko LEGO® setit uusia lapsellesi? Ei hätää. Tämä dinosaurusaiheinen Jurassic World -rakennussarja sisältää helpot kuvitetut ohjeet. Kun pakkaus on avattu, haastavan mallin rakentamisen voi aloittaa luottavaisin mielin.
  • LEGO® Jurassic World rakennussarjat saavat lapset ja aikuiset fanit puhkumaan intoa. Toteuta animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja tarinoita, keksi omia dinosaurusseikkailuja ja aseta keräilymalli keräämään katseet.
  • LEGO® palikoiden irrottaminen ei edellytä rakentajilta dinosauruksen voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta voit olla varma, että tämä rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit – ja kestää mahdollisesti dinosauruksenkin kynsissä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.