Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Mahtava kirja luoville LEGO Star Wars faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Build Your Own Adventure
SKU 5006812
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €

LEGO Build Your Own Adventure 5006812 kuvaus

Innosta nuoret Star Wars -fanit rakentamaan ja uppoutumaan hahmojen ja jännittävien tarinoiden maailmaan LEGO Star Wars Build Your Own Adventure seikkailun parissa. 80-sivuinen kuvakirja on täynnä mahtavia rakenteluideoita, joissa lapset voivat hyödyntää omia LEGO palikoitaan. Rakennelmilla voi leikkiä ikimuistoisia tarinoita: miten olisi rakettirekikisa Tatooinella tai vankilapako Bespinillä? Kirjaan kuuluu kapinallislentäjän LEGO minihahmo ja LEGO palikat, joista voi rakentaa kirjassa esitellyn ainutlaatuisen Y-siipisen tähtihävittäjän.

  • Kovakantinen, 80-sivuinen kuvakirja, jossa on yli 50 innostavaa ideaa Star Wars ‑rakennusmalleista, joita lapset voivat toteuttaa omilla LEGO palikoillaan.
  • Kirja on mahtava lahjaidea yli 7-vuotiaille. Sisältää kapinallislentäjän LEGO minihahmon ja LEGO palikat, joista voi rakentaa kirjassa esitellyn ainutlaatuisen Y-siipisen tähtihävittäjän.
  • Kirjan pituus on 27 cm ja leveys 23 cm. Kirja on englanninkielinen.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.