Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75293 Vastarinnan I-TS-kuljetusalus

Vastarinnan I-TS-kuljetusalus Star Wars: Galaxy's Edgestä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vastarinnan I-TS-kuljetusalus
SKU 75293
EAN 5702016762013
Kappaleita 932
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75293 Vastarinnan I-TS-kuljetusalus kuvaus

  • Koe Disneyn Star Wars™ -teemapuiston Galaxy’s Edgen jännitys LEGO® tyyliin tämän fantastisen LEGO Star Wars Vastarinnan I-TS-kuljetusalus (75293) rakennuslelun parissa.
  • Palikoista rakennettava Star Wars™ -lelusetti sisältää luutnantti Bekin ja Vi Moradin LEGO® minihahmot sekä astromekaanikkodroidin ja GNK-droidin LEGO hahmot hauskoihin omatoimisiin tai yhteisiin roolileikkeihin.
  • Kuljetusaluksen yläosa nousee ja sivut avautuvat, joten voit leikkiä hahmoilla myös aluksen sisällä. Kuljetusaluksessa on ohjaamo LEGO® minihahmolle, ruuma, jossa on tilaa droideille sekä neljä kääntyvää nuppipyssyä ja aluksen perässä neljä nuppipyssyä valmiina taisteluun.
  • 932-osainen setti on hauska ja palkitseva rakennushaaste 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja kaikille Star Wars™ -faneille.
  • Vastarinnan I-TS-kuljetusalus on 8 cm korkea, 34 cm pitkä ja 17 leveä. Se on huomiota herättävä rakennusmalli, joka sopii näytteille mihin tahansa huoneeseen, kun se ei ole suorittamassa Vastarinnan tärkeitä tehtäviä!
  • Tässä Galaxy’s Edge -rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Siinä käytetään pelkästään LEGO® palikoita, ja se saa virtansa lasten luovuudesta loputtomissa Star Wars™ -toimintaseikkailuissa.
  • Ajattelitko ostaa tämän upean keräilymallin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakentaminen onnistuu jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO® Star Wars™ -rakennussarjat sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen helposti.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea Star Wars™ -joulukalenteri täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.