Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75291 Kuolemantähti ja viimeinen taistelu

LEGO Star Wars: Jedin paluu taistelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kuolemantähti ja viimeinen taistelu
SKU 75291
EAN 5702016678451
Kappaleita 775
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75291 Kuolemantähti ja viimeinen taistelu kuvaus

  • Star Wars: Jedin paluu -setti Kuolemantähti ja viimeinen taistelu (75291) on huikea rakennussarja, jolla fanit voivat toteuttaa Luke Skywalkerin ja Darth Vaderin eeppisen valomiekkataistelun keisari Palpatinen valtaistuinsalissa.
  • LEGO® Star Wars™ Kuolemantähti ja viimeinen taistelu settiin kuuluu viisi LEGO minihahmoa – Darth Vader, Luke Skywalker ja keisari Palpatine valomiekkoineen ja kaksi vartijaa voimakeihäineen – kaikki valmiina taisteluun.
  • Valtaistuinsalin voi avata leikeissä. Sesisältää monia hauskoja toimintoja, kuten LEGO® minihahmon Voima-loikka-toiminnon, luhistuvat portaat ja sillan, kääntyvän valtaistuimen ja reaktorikuilun.
  • 775-osainen Kuolemantähti-rakennussarja on haastava ja palkitseva rakennusprojekti 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se on täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja ja sopii täydellisesti yhteen muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa.
  • Rakennettava Kuolemantähti on 14 cm korkea, 22 cm pitkä ja 31 cm leveä. Käytä rakennusohjeista löytyvää koodia, ja ota käyttöösi hahmo LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
  • Tähän huikeaan rakennusleluun ei tarvita paristoja. Se rakennetaan kokonaan LEGO® palikoista ja saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten hauskat, luovat leikit eivät lopu koskaan.
  • Ajattelitko ostaa tämän suositun lelun jollekin, jolle LEGO® rakennussarjat ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakentaminen onnistuu jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat kestäviä ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea Kuolemantähti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.