Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75291 Kuolemantähti ja viimeinen taistelu

LEGO Star Wars: Jedin paluu taistelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 75291
Kappaleita 775
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75291 Kuolemantähti ja viimeinen taistelu kuvaus

  • Star Wars: Jedin paluu -setti Kuolemantähti ja viimeinen taistelu (75291) on huikea rakennussarja, jolla fanit voivat toteuttaa Luke Skywalkerin ja Darth Vaderin eeppisen valomiekkataistelun keisari Palpatinen valtaistuinsalissa.
  • LEGO® Star Wars™ Kuolemantähti ja viimeinen taistelu settiin kuuluu viisi LEGO minihahmoa – Darth Vader, Luke Skywalker ja keisari Palpatine valomiekkoineen ja kaksi vartijaa voimakeihäineen – kaikki valmiina taisteluun.
  • Valtaistuinsalin voi avata leikeissä. Sesisältää monia hauskoja toimintoja, kuten LEGO® minihahmon Voima-loikka-toiminnon, luhistuvat portaat ja sillan, kääntyvän valtaistuimen ja reaktorikuilun.
  • 775-osainen Kuolemantähti-rakennussarja on haastava ja palkitseva rakennusprojekti 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se on täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja ja sopii täydellisesti yhteen muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa.
  • Rakennettava Kuolemantähti on 14 cm korkea, 22 cm pitkä ja 31 cm leveä. Käytä rakennusohjeista löytyvää koodia, ja ota käyttöösi hahmo LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
  • Tähän huikeaan rakennusleluun ei tarvita paristoja. Se rakennetaan kokonaan LEGO® palikoista ja saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten hauskat, luovat leikit eivät lopu koskaan.
  • Ajattelitko ostaa tämän suositun lelun jollekin, jolle LEGO® rakennussarjat ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakentaminen onnistuu jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat kestäviä ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea Kuolemantähti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.