Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75280 501. legioonan kloonisoturit

Star Wars AT-RT-kävelijä ja BARC-kiituri taistelutoimintaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 501. legioonan kloonisoturit
SKU 75280
Kappaleita 285
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75280 501. legioonan kloonisoturit kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä 501. legioonan kloonisoturia ja kokea jännittäviä seikkailuja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta LEGO Star Wars™ -toimintasetillä (75280), jossa on mukana AT-RT-kävelijä ja BARC-kiituri.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussarja sisältää neljä LEGO minihahmoa: vuoden 2020 uutuutena kolme 501. legioonan kloonisoturia, 501. legioonan suihkarisotilaan suihkarielementteineen sekä kaksi taisteludroidia aseineen.
  • AT-RT-kävelijä on saanut elokuun 2020 uutuusvärit, käännettävät jalat, nuppipyssyn sekä kiinnityskohdat sädepyssylle ja sähkökiikarille. BARC-kiiturissa on kaksi nuppipyssyä mielikuvitusleikkeihin.
  • 285-osainen rakennussarja on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Kahta ajoneuvoa voi ajaa myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -pelissä.
  • Pienikokoinen, kestävä LEGO® Star Wars™ AT-RT-kävelijä on 17 cm korkea, 9 cm pitkä ja 8 cm leveä. Se on kätevän kokoinen sujautettavaksi lapsen reppuun ja kulkee BARC-kiiturin kanssa kaikkialle.
  • Tähän lasten rakennusleluun ei tarvita paristoja. Se rakennetaan kokonaan LEGO® palikoista ja saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten toiminta ei lopu koskaan.
  • Ajattelitko ostaa tämän Star Wars™ -rakennuslelun jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet. Avaa pakkaus, ja leikki voi alkaa!
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars -saagasta tuttujen tapahtumien toteuttamiseen. Voit keksiä myös omia tarinoita. Keräiltävät rakennusmallit näyttävät hyvältä myös hyllyssä.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat kestäviä ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikat ja osat on testattu lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.