Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 501. legioonan kloonisoturit 75280

Star Wars AT-RT-kvelij ja BARC-kiituri taistelutoimintaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 501. legioonan kloonisoturit
SKU 75280
EAN 5702016617245
Kappaleita 285
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 501. legioonan kloonisoturit 75280 kuvaus

Järjestä eeppinen taistelu 501. legioonan kloonisoturien ja separatistiarmeijan taisteludroidien välillä. Seuraa droideja AT-RT:n ohjaamosta sähkökiikareilla. Aloita hyökkäys BARC-kiiturilla ja laukaise nuppipyssyt. Vastaa tuleen taisteludroidien sädepyssyillä. Ketkä voittavat tämän jännittävän LEGO Star Wars seikkailun? Sinä päätät.

  • Lapset voivat leikkiä 501. legioonan kloonisoturia ja kokea jännittäviä seikkailuja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta LEGO Star Wars -toimintasetillä (75280), jossa on mukana AT-RT-kävelijä ja BARC-kiituri.
  • LEGO Star Wars rakennussarja sisältää neljä LEGO minihahmoa: vuoden 2020 uutuutena kolme 501. legioonan kloonisoturia, 501. legioonan suihkarisotilaan suihkarielementteineen sekä kaksi taisteludroidia aseineen.
  • AT-RT-kävelijä on saanut elokuun 2020 uutuusvärit, käännettävät jalat, nuppipyssyn sekä kiinnityskohdat sädepyssylle ja sähkökiikarille. BARC-kiiturissa on kaksi nuppipyssyä mielikuvitusleikkeihin.
  • 285-osainen rakennussarja on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Kahta ajoneuvoa voi ajaa myös LEGO Star Wars: The Skywalker Saga -pelissä.
  • Pienikokoinen, kestävä LEGO Star Wars AT-RT-kävelijä on 17 cm korkea, 9 cm pitkä ja 8 cm leveä. Se on kätevän kokoinen sujautettavaksi lapsen reppuun ja kulkee BARC-kiiturin kanssa kaikkialle.
  • Tähän lasten rakennusleluun ei tarvita paristoja. Se rakennetaan kokonaan LEGO palikoista ja saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten toiminta ei lopu koskaan.
  • Ajattelitko ostaa tämän Star Wars -rakennuslelun jollekin, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet. Avaa pakkaus, ja leikki voi alkaa!
  • LEGO Star Wars rakennussetit sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars -saagasta tuttujen tapahtumien toteuttamiseen. Voit keksiä myös omia tarinoita. Keräiltävät rakennusmallit näyttävät hyvältä myös hyllyssä.
  • LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat kestäviä ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO palikat ja osat on testattu lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.