Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75274 TIE Fighter Pilot -kypr

Upea LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot -kypr esille laitettavaksi!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO TIE Fighter Pilot -kypr
SKU 75274
EAN 5702016617207
Kappaleita 724
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75274 TIE Fighter Pilot -kypr kuvaus

Tämä LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot -kypärä (75274) -keräilymalli haastaa rakennustaitosi ja palauttaa mieleen muistoja tunnetuista Star Wars -taistelukohtauksista. Kypärän tutut muodot ja yksityiskohdat on toteutettu kauniisti LEGO palikoilla ja tarroilla, joten tämä on mahtava lahjaidea 18 vuotta täyttäneille Star Wars -tietäjille ja kaikille kokeneille LEGO rakentajille.

Rakenna ja laita esille
Tässä Star Wars -kypärässä on nimikyltin sisältävä jalusta, ja malli herättää varmasti huomiota kotiin tai toimistoon esille asetettuna. Tutustu myös muihin uusiin, toukokuussa 2020 julkaistaviin LEGO Star Wars keräilymalleihin – Iskusotilaan kypärä (75276) ja Boba Fettin kypärä (75277).

Galaksin täydeltä hauskoja hetkiä!
The LEGO Group on luonut Star Wars -universumista tuttuja tähtialuksia, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on suosituin teemamme, ja se sisältää valtavan määrän erilaisia settejä kaikenikäisille faneille leikittäväksi tai esille laitettavaksi.

  • Näytä eliittiluokan rakennustaitosi ja rakenna tämä virtaviivainen Star Wars TIE Fighter Pilot -kypärä (75274). Hienon keräilymallin kauniit LEGO palikoista rakennetut yksityiskohdat ilahduttavat kaikkia faneja.
  • TIE Fighter Pilot -kypärän tutut muodot on toteutettu LEGO palikoilla ja tarroilla, ja se palauttaa mieleen muistoja Star Wars -elokuvien huikeista kohtauksista. Sopii myös esille laitettavaksi nimikyltin sisältävän jalustan ansiosta.
  • Tämä LEGO setti kuuluu LEGO Star Wars -keräilymallien sarjaan. Tutustu myös muihin malleihin, jotka ovat Iskusotilaan kypärä (75276) ja Boba Fettin kypärä (75277).
  • Tämä 723-osainen Star Wars -rakennussarja on mukaansatempaava ja haastava rakennuskokemus kokeneille LEGO rakentajille ja sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi kaikille 18 vuotta täyttäneille Star Wars -faneille.
  • TIE Fighter Pilot -kypärä on 18 cm korkea, 13 cm leveä ja 15 cm syvä. Se ei vaadi paljon tilaa, mutta sen vaikuttavat, aidot yksityiskohdat kiinnittävät varmasti jokaisen ohikulkijan huomion.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot -kypärä on LEGO palikoista rakennettava keräilymalli, jonka äärellä rentoutuu täysin. Joten ota itsellesi aikaa ja nauti kauniin keräilykohteen rakentamisesta!
  • Ajattelitko ostaa tämän upean keräilymallin suurelle Star Wars -fanille, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Mukana on helpot ohjeet, joiden avulla rakentaminen onnistuu. Kun pakkaus on avattu, haastavan mallin rakentamisen voi aloittaa luottavaisin mielin.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille. Niiden parissa voi leikkiä elokuvista tuttuja kohtauksia tai keksiä omia huikeita tarinoita. Kun upea malli on koottu, sen voi asettaa esille keräämään katseet.
  • LEGO palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistetaan, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
  • LEGO palikoita ja osia litistetään, väännetään, pudotetaan, kuumennetaan ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että tämä hauska Star Wars -setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaukaisissa galakseissa).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.