Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75270 Obi-Wanin maja

Yksityiskohtainen Obi-Wanin maja vie lapset suoraan Star Wars -saagan klassikkokohtauksista tuttuihin leikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Obi-Wanin maja
SKU 75270
EAN 5702016617160
Kappaleita 200
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75270 Obi-Wanin maja kuvaus

  • Tämä Obi-Wan Kenobin™ tatooinelaisen kodin LEGO® pienoismallin (75270) voi avata leikkejä varten. Siinä on yksityiskohtia, jotka innostavat lapset leikkimään Star Wars: Uusi toivo -elokuvan tapahtumia ja keksimään uusia tarinoita!
  • Tämä suosittu Star Wars™ -rakennuslelu sisältää Obi-Wan Kenobin™ ja Luke Skywalkerin™ minihahmot valomiekkoineen, R2-D2™:n sekä Tusken Raider™ -minihahmon taisteluleikkeihin. Ja fanit rakastavat prinsessa Leian hologrammielementtiä!
  • Pakkaus sisältää makrokiikarin, koulutusohjaimen valomiekan käsittelytaitojen harjoitteluun ynnä muuta. Leikkien aloituselementit ja LEGO® palikat innostavat nuoria faneja rakentamaan ja leikkimään muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa.
  • Sopii hyvin leikkeihin yksin tai ryhmän kanssa. Tämä 200-osainen setti sopii syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi seitsemän vuotta täyttäneille lapsille. Setti tutustuttaa lapset LEGO® Star Wars™ rakennuslelujen maailmaan.
  • Obi-Wanin koti Tatooinella on 9 cm korkea, 12 cm pitkä ja 11 cm leveä suljettuna. Kiva, kompaktinkokoinen lelu sopii reppuun, ja Star Wars™ -minihahmot ovat valmiita viihdyttämään lapsia matkoilla.
  • Päästä lasten mielikuvitus lentoon tämän paristottoman rakennusleikkisetin avulla. Kannusta heitä kehittämään luovia taitojaan samalla, kun he leikkivät Star Wars™ -sankareita ja loputtomia jännittäviä tarinoita.
  • Lisää tähän Star Wars™ leluun ekstrahauska ulottuvuus digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Zoomaa, kierrä ja hahmota mallia samalla, kun rakennat sitä palikoista.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut avaavat lapsille (ja aikuisille faneille) oven rakentamisen ja roolileikkien galaksiin. Setti innostaa keksimään omia seikkailuja, leikkimään saagan kohtauksia tai asettamaan upeat mallit ystävien nähtäväksi.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita jedien voimia! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus jatukevat rakennelmat.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, joten voit olla varma, että tämä suosittu lasten rakennuslelu täyttää Maan (ja Tatooine-planeetan!) tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.