Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71742 Overlordin lohikäärme

Supersiisti LEGO NINJAGO lohikäärmelelu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Overlordin lohikäärme
SKU 71742
Kappaleita 372
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71742 Overlordin lohikäärme kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Legacy Overlordin lohikäärme (71742) lelusetissä on hurjan hieno, moniin asentoihin käänneltävä lohikäärme, jonka lentävien leikkien parissa lapset viihtyvät tuntikausia.
  • Vaikuttava lohikäärmelelusetti, jossa on kaksi minihahmoa LEGO® NINJAGO® tv-sarjan 2. kaudelta: miekalla aseistautunut Overlord ja kultainen Lloyd-ninja katana selkään vyötettynä.
  • Tämän hauskan lohikäärmelelun pään, jalat ja miekoin koristellut siivet voi asettaa eri asentoihin, jotta NINJAGO®-fanit voivat leikkiä vauhdikkaita tarinoita niin maalla kuin ilmassa.
  • Tämä taistelulelu on palkitseva rakennuskokemus 7 vuotta täyttäneille lapsille ja täydellinen LEGO® lahja. Setin parissa lapset pääsevät leikkimään ninjaa ja toteuttamaan luovuuttaan.
  • Overlordin lohikäärme on 12 cm korkea, 46 cm pitkä ja 45 cm leveä. Se kerää katseet myös huilatessaan lastenhuoneen koristeena taisteluseikkailujen välissä.
  • LEGO® NINJAGO® on upeiden lelusettien huikea kokoelma. Setit tuovat hymyn lasten huulille,ja jännittävissä seikkailuissa ninjasankareidensa kanssa lapset oppivat positiivisia elämäntaitoja.
  • LEGO® palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Et tarvitse ninjataitoja!
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.