Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Overlordin lohikäärme 71742

Supersiisti LEGO NINJAGO lohikrmelelu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Overlordin lohikäärme
SKU 71742
EAN 5702016974539
Kappaleita 372
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Overlordin lohikäärme 71742 kuvaus

Pikku ninjat pääsevät leikkimään LEGO NINJAGO tv-sarjan 2. kaudelta tuttuja toimintaa tihkuvia tarinoita Overlordin lohikäärme (71742) -lelusetillä. Lohikäärmeen jalkoja, päätä ja miekoilla koristettuja siipiä voi liikuttaa ja lohikäärmettä voi käännellä erilaisiin asentoihin hauskoissa roolileikeissä.

Loputonta jännitystä nuorille rakentajille
Eri asentoihin asetettavan lohikäärmelelun mukana on kaksi minihahmoa: kultainen Lloyd-ninja katana selässään ja omaa terävää miekkaansa kantava Overlord. Lapsilla on kaikki tarvittava huikeisiin taisteluleikkeihin maalla ja ilmassa, kun hyvä ja paha kohtaavat klassikkotaistelussa.

Ainutlaatuisia leluja luoville lapsille
LEGO NINJAGO lelut vievät lapset hauskaan ja jännittävään fantasiamaailmaan, jossa he voivat yhdistää voimansa sankariensa kanssa ja taistella pahiksia vastaan. Upeiden lelujen sarja sisältää lohikäärmeitä, suihkareita ja ajoneuvoja.

  • LEGO NINJAGO Legacy Overlordin lohikäärme (71742) lelusetissä on hurjan hieno, moniin asentoihin käänneltävä lohikäärme, jonka lentävien leikkien parissa lapset viihtyvät tuntikausia.
  • Vaikuttava lohikäärmelelusetti, jossa on kaksi minihahmoa LEGO NINJAGO tv-sarjan 2. kaudelta: miekalla aseistautunut Overlord ja kultainen Lloyd-ninja katana selkään vyötettynä.
  • Tämän hauskan lohikäärmelelun pään, jalat ja miekoin koristellut siivet voi asettaa eri asentoihin, jotta NINJAGO-fanit voivat leikkiä vauhdikkaita tarinoita niin maalla kuin ilmassa.
  • Tämä taistelulelu on palkitseva rakennuskokemus 7 vuotta täyttäneille lapsille ja täydellinen LEGO lahja. Setin parissa lapset pääsevät leikkimään ninjaa ja toteuttamaan luovuuttaan.
  • Overlordin lohikäärme on 12 cm korkea, 46 cm pitkä ja 45 cm leveä. Se kerää katseet myös huilatessaan lastenhuoneen koristeena taisteluseikkailujen välissä.
  • LEGO NINJAGO on upeiden lelusettien huikea kokoelma. Setit tuovat hymyn lasten huulille,ja jännittävissä seikkailuissa ninjasankareidensa kanssa lapset oppivat positiivisia elämäntaitoja.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Et tarvitse ninjataitoja!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.