Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71712 Keisarin Hulluuden temppeli

Upea temppelimalli ja kuusi minihahmoa NINJAGO-toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keisarin Hulluuden temppeli
SKU 71712
EAN 5702016616989
Kappaleita 810
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71712 Keisarin Hulluuden temppeli kuvaus

  • Upea LEGO® NINJAGO® temppeliaiheinen setti, jossa on jännittäviä ansoja ja ominaisuuksia sekä 6 Prime Empiresta tuttua minihahmoa. Setti sopii lahjaksi lapsille, jotka leikkivät mielellään tarinoita ninjasankaritiimin kanssa.
  • Tässä rakennussetissä on NINJAGO®-temppeli ja kuusi minihahmoa: NINJAGO® digi-Jay, Lloyd ja Cole sekä pahikset Unagami, Punainen Visiiri ja Sushimi. Lapsista on hauska käyttää luovuuttaan ja leikkiä taisteluita.
  • Tämä upean yksityiskohtainen temppelimalli vie lapsettuntikausiksi hauskoihin leikkeihin. Tehtävänä on välttää ansoja ja pelottavaa Sushimia, jonka jälkeen on aika käyttää kolmea avain-Tanaa ja päästä huipulla olevalle Unagamin valtaistuimelle.
  • Tämä 810-osainen temppelimalli on palkitseva rakennuslelu yhdeksän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se sopii myös hyvin syntymäpäivä-, joulu- tai LEGO® yllätyslahjaksi.
  • Tämä tammikuun 2020 uusi seikkailulelu on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai asetettavaksi näytteille oman huoneenhyllylle. Keisarin temppeli on 38 cm korkea, 22 cm leveä ja 28 cm pitkä.
  • Tässä ninjaleikkisetissä ei tarvita paristoja – rakennettu malli on heti valmis omatoimisiin leikkeihin tai hauskoihin hetkiin ystävien kanssa. Näiden seikkailulelujen parissa toimintaleikkejä ei tarvitse keskeyttää.
  • Tämä ninjaleikkisetti on kiinnostava rakennustehtävä lapsille. Apuna ovat selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa tämän hienon toimintalelun palikoista.
  • LEGO® NINJAGO® mallien rakennussarjat ruokkivat lasten luovuutta ja avaavat oven seikkailujen jännittävään maailmaan. Siellä lapset voivat yhdistää voimansa ninjasankareidensa kanssa loputtomissa taisteluleikeissä ja hauskoissa seikkailuissa.
  • Rakennuslelussa käytetyt LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. Unagamikaan ei saa tuhottua niitä!
  • Tässä toimintalelussa käytettyjä LEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO® tuotteen.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.