Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71711 Jayn kyberlohikäärme

LEGO lohikäärme ja viisi upeaa minihahmoa NINJAGO-toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jayn kyberlohikäärme
SKU 71711
EAN 5702016616972
Kappaleita 518
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71711 Jayn kyberlohikäärme kuvaus

  • Upeasti suunniteltu LEGO® NINJAGO® lohikäärmelelu lapsille ja viisi minihahmoa jännittäviin Prime Empire -toimintaleikkeihin. Täydellinen lahja uskollisille NINJAGO®-faneille tai seikkailuista ja luovista ideoista innostuneille lapsille.
  • Tässä rakennussetissä on kyberlohikäärme ja viisi minihahmoa: NINJAGO® digi-Jay, digi-Nya, Unagami, Hausner ja Richie. Lohikäärmerobotilla ja rakennettavilla hahmoilla voi leikkiä tv-sarjan jännittäviä tapahtumia.
  • Yksityiskohtaisen robottilohikäärmeen päätä ja raajoja voi liikuttaa ja sen jousitoimisista aseista sinkoaa ohjuksia. Rakennettavilla hahmoilla on jäljellä olevista elämistä kertova taulu ja valikoima Prime Empiresta tuttuja haarniskoja ja aseita.
  • Tämä 518-osainen LEGO® lohikäärmeen ja ninjatoimintahahmoja sisältävä setti on hauska ja haastava rakennelma 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se sopii synttäri-, joulu- tai LEGO® yllätyslahjaksi. Setti saa NINJAGO® fanit riemun valtaan.
  • Tämä tammikuun 2020 uusi robottilohikäärme on juuri sopivan kokoinen kotileikkeihin ja matkaviihteeksi. Eri asentoihin asetettava lohikäärme on 12 cm korkea, 39 cm pitkä ja 33 cm leveä.
  • Tässä robottilohikäärmeessä ei tarvita paristoja – rakennettuna se on heti valmis taisteluun niin Prime Empiressa kuin NINJAGO® Cityssäkin, joten aikalisää ei tarvita.
  • Tämä on täydellinen LEGO® lahja nuorelle rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla lohikäärmelelu on nopeasti valmis toimintaan.
  • LEGO® NINJAGO® rakennuslelujen parissa lapset saavat ilmaista itseään vapaasti. Seikkailujen jännittävässä maailmassa he voivat yhdistää voimansa suosikkininjasankareidensa kanssa ja sännätä loputtomiin seikkailuihin pahuuden voimia vastaan.
  • Tässä lohikäärmelelussa käytetyt LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Tässä lohikäärmemallissa käytettyjäLEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO® tuotteen.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.