Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71381 Chain Chompin viidakkoyhteenotto -laajennussarja

Jännittävä laajennussarja, jossa ovat mukana Chain Chomp ja Bramball

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Chain Chompin viidakkoyhteenotto -laajennussarja
SKU 71381
EAN 5702016912463
Kappaleita 160
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71381 Chain Chompin viidakkoyhteenotto -laajennussarja kuvaus

  • Lapset voivat lisätä LEGO® Super Mario™ Aloitusrataan soodaviidakon hyppyhaasteen ja kilpailla ystäviensä kanssa tämän hauskan Chain Chompin viidakkoyhteenotto -laajennussarjan avulla.
  • Tämä ainutlaatuinen lelusetti sisältää Super Marion™ 2 ikonisen vihollisen LEGO® hahmot – Chain Chompin ja Bramballin – joita vastaan LEGO® Mario™ (setti ei sisällä hahmoa) voi taistella.
  • Sisältää hyppyalustan, jolla Chain Chompin voi hoidella pois tieltä ja kolikkokuution, josta pelaajat voittavat palkinnoksi ylimääräisiä digitaalisia kolikoita.
  • Tämä 160-osainen LEGO® rakennuslelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Se täydentää Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataa (71360), joka tarvitaan interaktiivisiin peleihin.
  • Peruskokoonpanossaan tämä moduuli on yli 10 cm korkea, 21 cm leveä ja 15 cm syvä. Se voidaan rakentaa uusiksi ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ setteihin vaikka millä tavalla.
  • Ilmaisessa LEGO® Super Mario™ sovelluksessa on rakennusohjeita ja se on turvallinen paikka, jossa lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelusetit tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa, uudistaa, muokata ja rakentaa omia ainutlaatuisia pelitasojaan loputtomasti.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.