Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71377 King Boo ja kummituspiha -laajennussarja

Laajennussarja, jossa pääset tallomaan Swoopeja ja kaatamaan King Boon!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 71377
Kappaleita 431
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71377 King Boo ja kummituspiha -laajennussarja kuvaus

 • Tämän vauhdikkaan King Boo ja kummituspiha -laajennussarjan (71377) avulla fanit voivat rakentaa hirvittävän hauskoja tallomis- ja pyörimishaasteita LEGO® Super Mario™ Aloitusrataansa.
 • Tässä LEGO® Super Mario™ lelusetissä on kaksi Goomba-hahmoa, neljä Swoop-hahmoa ja King Boo -hahmo toiminnantäyteisiin peleihin. Pelaajat ohjaavat LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin, se löytyy Aloitusradasta) palikoista rakennettavan kummituspihan halki.
 • Voitettuaan Goombat, tallottuaan seitin ja käännettyään puun kerätäkseen digitaalisia kolikoita, LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) on hypättävä pyörivien Swoopien päälle, kunnes King Boo kaatuu ja Supertähti paljastetaan.
 • Tämä 431-osainen LEGO® lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
 • Tämä moduuli on perusmuodossaan 17,5 cm korkea, 42,5 cm leveä ja 27,5 cm syvä. Sen voi järjestellä aina uudella tavalla ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrataan ja muihin laajennussarjoihin.
 • Tässä luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Käynnistä peli yhdistämällä se Aloitusrataan.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää hienoja tarkastelutyökaluja, jotka tekevät rakentamisesta entistä hauskempaa. Samalla se on turvallinen alusta, jossa lapset voivat esitellä luovia ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelut tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti ainutlaatuisia haasteita, joita voi pelata yksin tai yhdessä.
 • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Palikat yhdistyvät täydellisesti ja irtoavat helposti joka kerta, joten niillä voi rakentaa aina uudelleen, eikä puuhassa tarvita Supertähden voimia!
 • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että kaikki LEGO rakennussarjat täyttävät tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.