Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71377 King Boo ja kummituspiha -laajennussarja

Laajennussarja, jossa pääset tallomaan Swoopeja ja kaatamaan King Boon!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO King Boo ja kummituspiha -laajennussarja
SKU 71377
EAN 5702016687200
Kappaleita 431
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71377 King Boo ja kummituspiha -laajennussarja kuvaus

 • Tämän vauhdikkaan King Boo ja kummituspiha -laajennussarjan (71377) avulla fanit voivat rakentaa hirvittävän hauskoja tallomis- ja pyörimishaasteita LEGO® Super Mario™ Aloitusrataansa.
 • Tässä LEGO® Super Mario™ lelusetissä on kaksi Goomba-hahmoa, neljä Swoop-hahmoa ja King Boo -hahmo toiminnantäyteisiin peleihin. Pelaajat ohjaavat LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin, se löytyy Aloitusradasta) palikoista rakennettavan kummituspihan halki.
 • Voitettuaan Goombat, tallottuaan seitin ja käännettyään puun kerätäkseen digitaalisia kolikoita, LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) on hypättävä pyörivien Swoopien päälle, kunnes King Boo kaatuu ja Supertähti paljastetaan.
 • Tämä 431-osainen LEGO® lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
 • Tämä moduuli on perusmuodossaan 17,5 cm korkea, 42,5 cm leveä ja 27,5 cm syvä. Sen voi järjestellä aina uudella tavalla ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrataan ja muihin laajennussarjoihin.
 • Tässä luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Käynnistä peli yhdistämällä se Aloitusrataan.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää hienoja tarkastelutyökaluja, jotka tekevät rakentamisesta entistä hauskempaa. Samalla se on turvallinen alusta, jossa lapset voivat esitellä luovia ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelut tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti ainutlaatuisia haasteita, joita voi pelata yksin tai yhdessä.
 • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Palikat yhdistyvät täydellisesti ja irtoavat helposti joka kerta, joten niillä voi rakentaa aina uudelleen, eikä puuhassa tarvita Supertähden voimia!
 • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että kaikki LEGO rakennussarjat täyttävät tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.