Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71370 Fire Mario -tehostuspakkaus

Tuliasu polttavan jännittävään LEGO Super Mario toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Fire Mario -tehostuspakkaus
SKU 71370
EAN 5702016618495
Kappaleita 11
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71370 Fire Mario -tehostuspakkaus kuvaus

  • Tuo lasten LEGO® Super Mario™ peleihin polttavan jännittävää toimintaa tämän Fire Mario -tehostuspakkauksen (71370) avulla. Se sisältää rakennettavan asun, joka antaa LEGO® Mariolle™ erityiskyvyn ja tuottaa erilaisia reaktioita.
  • Tämä keräiltävä tarvike puetaan LEGO® Mario™ hahmolle, joka sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Asu tuottaa ainutlaatuisia ääniä, ja LEGO Marion ylävartalon näytössä näkyy ainutlaatuinen kuva.
  • Kun LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) kytketään päälle tämä asu yllään, se saa tulihyökkäysvoiman eli voi hyökätä vihollisten kimppuun ja kerätä lisäkolikoita uudella tavalla. Tehostuspakkauksen avulla peli sujuu entistäkin hauskemmissa merkeissä.
  • Tämä 11-osainen LEGO® rakennussarja sopii hienosti syntymäpäivä- tai joululahjaleluksi 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja faneille. Pakkausta käytetään Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan (71360) kanssa.
  • Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Propeller Mario -tehostuspakkaus (71371), Cat Mario -tehostuspakkaus (71372) ja Builder Mario -tehostuspakkaus (71373).
  • Tässä luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Pääset vauhtiin, kun puet asun Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmolle. Pakkauksen mukana on selkeät ohjeet, joten lapset osaavat rakentaa omatoimisesti. • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet, hauskoja ideoita luoviin leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck. • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla fanit voivat laajentaa peliratoja ja rakentaa uusiksi rajattoman määrän haasteita joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin. • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja helposti. • LEGO® rakennuspalikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti, Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
  • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.