Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71365 Piraijakasvin vauhtikurvi -laajennussarja

Hauska laajennussarja sisältää on piraijakasvihaasteen!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Piraijakasvin vauhtikurvi -laajennussarja
SKU 71365
EAN 5702016618440
Kappaleita 217
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71365 Piraijakasvin vauhtikurvi -laajennussarja kuvaus

 • Lapset voivat lisätä tämän mainion Piraijakasvin vauhtikurvi -laajennussarjan (71365) LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataansa (71360) ja kilpailla ystäviä vastaan. Kukahan ottaa liukukeinuhaasteen haltuunsa.
 • Tässä keräiltävässä lelusetissä on rakennettava keinu. LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) seisoo keinun kiskojen päällä olevalla tasolla. Kolikoiden kerääminen edellyttää pelaajilta nopeaa keinumistaitoa, mutta heidän on silti pysyttävä riittävän kaukana kummassakin päässä olevasta piraijakasvista.
 • Tämän laajennussarjan aikapalikan avulla voi ansaita lisää rata-aikaa. Tämä moduuli sisältää myös Goomban ja Koopa Troopan leluhahmot, jotka päihittämällä LEGO® Mario™ voi voittaa lisää kolikoita.
 • Tämä 217-osainen LEGO® rakennuslelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan omia ainutlaatuisia tasoja ja oppimaan uusia taitoja, joiden avulla kolikoiden kerääminen sujuu koko ajan näppärämmin.
 • Moduuli on perusmuodossaan 12 cm korkea, 27 cm leveä ja 23 cm pitkä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO® Super Mario™ laajennussarjoihin.
 • Tässä luovassa lelun rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun se yhdistetään Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmoon. Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti ja itsevarmalla otteella.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää digitaaliset rakennusohjeet, hienoja katselutyökaluja, ideoita luoviin leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Lapset ja kaikki fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti haasteita.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä Supertähden voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki LEGO setit täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.