Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

Ilahduta supersankarien faneja upeilla keräilyminihahmoilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Minifigures Marvel Studios
SKU 71031
EAN 5702016912722
Kappaleita 10
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 3,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios kuvaus

  • Lisää upeita hahmoja! Kerää ja esittele hahmoja tai nosta loputtomat leikit seuraavalle tasolle näiden superupeiden LEGO® Minifigures Marvel Studios (71031) lelupussien avulla. Upea yllätys kaikenikäisille lapsille ja faneille.
  • Mitä pussi sisältää? Jokaisessa pussissa on yksi 12 rakennettavasta keräilyhahmosta sekä vähintään 1 tarvike. Täydentää hienosti kaikkia LEGO® kokoelmia ja innostaa uusiin leikkeihin.
  • LEGO® Minifigures sarjan minihahmot kiehtovat kaikkia 5 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä. Ne virittävät lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin kehittäen luovuutta ja itsevarmuutta niin omatoimisissa leikeissä kuin leikeissä ystävienkin kanssa.
  • Näitä korkealaatuisia rakennettavia minihahmoja ja tarvikkeita on saatavana rajoitettu erä. Lelut sopivat mainiosti lisä- tai yllätyslahjaksi tuomaan nykyisiin setteihin hiukan lisää toimintaa.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään, jotta voidaan olla varmoja, että ne täyttävät tiukimmatkin kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.