Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Esittelyrasia 8 minihahmolle, punainen 5006151

Ktev LEGO minihahmojen silytysrasia ker katseet

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Esittelyrasia 8 minihahmolle, punainen
SKU 5006151
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 25,95 €

LEGO Esittelyrasia 8 minihahmolle, punainen 5006151 kuvaus

Tässä palikoista rakennettavassa esittelyrasiassa LEGO fanien minihahmokokoelma pääsee oikeuksiinsa kaikkien ihailtavaksi. Tilaa riittää 8 minihahmolle, joista jokaisen voi kiinnittää rakennuslevyn nuppeihin omaan läpinäkyvään lokeroonsa. Näin hahmot pysyvät tallessa ja suojassa pölyltä. Kun leikkien aika koittaa, hahmot voi ottaa lokeroistaan nopeasti ja helposti ovien kautta. Esittelyrasioita voi pinota, joten voit luoda ainutlaatuisen säilytysratkaisun pöydälle, hyllylle tai seinälle – poisuteliaiden sisarusten ulottuvilta!

  • Kätevä ja monipuolinen – Helppo, kätevä ja siisti tapa säilyttää, suojata ja laittaa esille 8 LEGO minihahmoa – laita esittelyrasia vaikka pöydälle tai seinälle
  • Minihahmot koriste-esineinä – Setistä voi rakentaa 2-kerroksisen rasian, jossa on 8 rakennuslevyä sekä läpinäkyvät ovelliset lokerot
  • Pinottava säilytysratkaisu – Rasia on 18 cm korkea, 19 cm leveä ja 4 cm syvä – yhdistä setti muihin rasioihin, niin saat enemmän säilytystilaa (ei sisällä minihahmoja)

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.