Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71028 Harry Potter -sarja 2

Ilahduta Harry Potter -fanit keräiltävillä minihahmoleluilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Harry Potter -sarja 2
SKU 71028
EAN 5702016619430
Kappaleita 8
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 3,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71028 Harry Potter -sarja 2 kuvaus

  • Anna taikaroolileikkien fanien sukeltaa toimintaan näiden upeiden LEGO® Minihahmot (71028) Harry Potter™ sarja 2 settien parissa. Leikit voivat alkaa heti, kun pussi on avattu! Loistavia lahjoja ja keräilyhahmoja kaikenikäisille faneille.
  • Mitä pussi sisältää? Kokoelma sisältää Harry Potter™ -elokuvista tuttuja hahmoja täydentämään lasten LEGO® Minihahmot (71028) kokoelmaa tai muita Harry Potter -settejä. Jokaisessa minihahmopussissa on vähintään yksi tarvike sekä keräilijän lehtinen.
  • Nämä upeat minihahmot sopivat loistavasti mielikuvitusleikkeihin, joissa lapset voivat seikkailla suosikkihahmojensa kanssa nykyisillä seteillään, yhdistää niitä uusiin tarinoihin muiden mallien kanssa tai kerätä niitä näytteille asettamista varten.
  • Nämä ainutlaatuiset keräilylelut ovat kaikkien Harry Potter™ -fanien mieleen. Yksityiskohtaiset LEGO® minihahmot tarvikkeineen saavat lapset puhkumaan intoa. Ne sopivat hyvin lahjaksi 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Pieni mutta mahtava! Jokaisessa yllätyspussissa on yksi kuudestatoista Harry Potter™ -maailman minihahmolelusta sekä vähintään yksi tarvike. Taskukokoinen lelu on aina valmis leikkeihin tai koristeeksi.
  • Kuulutko Puuskupuhin, Luihusen, Korpinkynnen vai Rohkelikon tupaan? Saa virtansa lapsen mielikuvituksesta ja antaa leikin aihetta pitkäksi aikaa! Lelut, joissa ei tarvita paristoja kehittävät lasten luovuutta ja ryhmäleikkitaitoja. Lapset voivat keksiä itse uusia tarinoita.
  • Avaa pussi ja kokoa minihahmo. Leikki voi alkaa! Selkeät ohjeet tekevät rakentamisesta helppoa, jolloin lapset saavat kokea oman hauskan keräilylelun rakentamisen ilon – ja paljon luovia leikkejä.
  • Anna lapsille kaikkien tuntemia LEGO® Minihahmot keräilyhahmoja leikkeihin tai näytteille asetettavaksi. Nämä hauskat minikokoiset lelusetit innostavat loputtomiin leikkeihin, jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.