Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 70828 Pikajuhlabussi

Aloita juhlat Pikajuhlabussissa!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pikajuhlabussi
SKU 70828
EAN 5702016368109
Kappaleita 1024
Sarja LEGO THE LEGO MOVIE 2
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 70828 Pikajuhlabussi kuvaus

Kaikki LEGO ELOKUVA 2 70828 Pikajuhlabussin kyytiin ja juhlimaan Disko Kissin ja ystävien kanssa. Tässä hauskassa lelubussissa on avattava ohjaamo Zebe-hahmolle, avattava katto ja sivut, jotka helpottavat leikkejä, kääntyvät kaiuttimet, LEGO valopalikka, joka valaisee pyörivän tanssilattian, ja esiin kääntyvä diskopallo, jossa on läpikuultavia elementtejä. Tämä LEGO ELOKUVA 2 -setti sisältää rakennettavan Puolikisun Disko Kissinä ja Zebe-hahmon sekä Tempo- ja Sointu-mininukkehahmot.

  • Mukana on kaksi rakennettavaa LEGO ELOKUVA 2 -hahmoa: Puolikisu Disko Kissinä ja Zebe sekä mininukkehahmot Tempo ja Sointu.
  • Tässä Pikajuhlabussi-rakennuslelussa on avattava ohjaamo Zebe-hahmolle, avattava katto ja sivut, jotka helpottavat leikkejä, kaksi kääntyvää kaiutinta, LEGO valopalikka, joka valaisee pyörivän tanssilattian, ja esiin kääntyvä diskopallo, jossa on läpikuultavia elementtejä, sekä kaksi smoothie- ja mikrofonielementtiä.
  • Rakennettava Puolikisu Disko Kissinä on ensimmäistä kertaa tammikuussa 2019 lanseerattava hahmo.
  • Luo hauskoja kohtauksia LEGO ELOKUVA 2:sta tämän värikkään rakennuslelun avulla.
  • Pikajuhlabussi on yli 24 cm korkea, 30 cm pitkä ja 23 cm leveä.
  • Zebe on yli 8 cm korkea.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.