Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 70687 Spinjitzu-räjäytin – Lloyd

LEGO Spinjitzu-setti ja Lloyd-hahmo NINJAGO hupiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spinjitzu-räjäytin – Lloyd
SKU 70687
EAN 5702016616859
Kappaleita 48
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 70687 Spinjitzu-räjäytin – Lloyd kuvaus

  • Lasten NINJAGO®-rakennussarja, joka sisältää Spinjitzu-spinnerin ja Lloyd-hahmon valmiina toimintaleikkeihin. Lapset viihtyvät interaktiivisen LEGO® NINJAGO Spinjitzu rakennussarjan parissa.
  • Ninjalelusetti sisältää Spinjitzu-spinnerin, laukaisualustan ja LEGO® Lloyd-ninjan minihahmon. Lapset auttavat NINJAGO® Lloydia kehittymään Spinjitzu-mestariksi ja muuntumaan ninja-aseeksi.
  • Tämä on kesäkuussa 2020 julkaistava LEGO® Spinjitzu -keräilysetti, jossa Lloyd Burst -hahmon voi asettaa Spinjitzu-spinneriin ja kaukaista ninjan lentoon kohti uusia NINJAGO® -seikkailuja.
  • Tämä 48-osainen hieno lelu sopii palkitsevaksi rakennustehtäväksi 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös erinomainen lasten syntymäpäivä- tai yllätyslahja. Hahmo ja ninjalelu innostavat luovaan roolileikkiin.
  • Kätevä ja mielettömän hieno NINJAGO®-setti kotiin ja pienen ninjan mukaan matkalle reissussa tapahtuviin ninjaseikkailuihin. Spinnerin korkeus on 7 cm, pituus 10 cm ja leveys 7 cm.
  • Hauskassa lelussa ja rakennettavassa hahmossa ei tarvita paristoja. Pienen ninjan mielikuvitus riittää, eikä Lloydin tarvitse pitää taukoa jännittävissä NINJAGO® Spinjitzu -seikkailuissaan.
  • Täydellinen LEGO® NINGAGO® Spinjitzu rakennussarja lapsille. Selkeiden ohjeiden avulla ninjalelu on hetkessä valmis Lloydin NINJAGO Spinjitzu -seikkailuihin.
  • LEGO® rakennussarjat ovat lasten pääsylippu jännittävään fantasiamaailmaan, jossa ninjafanit voivat keksiä omia tarinoitaan ja hioa Spinjitzu-taitojaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta, niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® takaa mielenrauhan, sillä LEGO hahmot ja rakennussarjat ovat taatusti turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.