Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kanastunttipyörä 60310

LEGO City tv-sarjan Clemmonsin matkassa hauskoihin, toiminnantyteisiin stunttipyrleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kanastunttipyörä
SKU 60310
EAN 5702017024226
Kappaleita 10
Sarja LEGO City
LEGO hinta 6,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kanastunttipyörä 60310 kuvaus

LEGO City Kanastunttipyörä (60310) on leikkisetti täynnä toimintaa. Upea vauhtipyörällä toimiva moottoripyörälelu on täydellinen tyylikkäisiin keulintatemppuihin ja korkeisiin ilmalentoihin. Kun mukaan otetaan LEGO City Adventures tv-sarjan Clemmons kanapuvussaan, hassunhauska stunttiseikkailu on valmis alkamaan!

Kiva LEGO yllätys 5 vuotta täyttäneille lapsille
Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Ne löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla LEGO rakentaminen on lastenleikkiä.

leluja lapsille!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle roolileikkeihin innostavaa toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Yhdistä mahtavia LEGO City Stuntz universumin leikkisettejä toisiinsa, niin hauskuus- ja jännityskerroin kasvaa entisestään!

  • Tässä LEGO City Kanastunttipyörä (60310) lelusetissä on upea vauhtipyörällä toimiva moottoripyörä upeiden temppujen esittämiseen. Mukana on myös LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu hahmo.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen vauhtipyörällä toimivan stunttimoottoripyörän, sekä LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun Clemmons-hahmon, joka on pukeutunut maskotin kanapukuun.
  • Lapset virittävät stunttimoottoripyörän vauhtipyörän työntämällä moottoripyörää. Sitten he voivat esittää sillä upeita hyppyjä, ilmatemppuja ja laskeutumisia.
  • LEGO City Kanastunttipyörä lelusetti on hauska joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille ja stunttitemppujen ystäville.
  • Selfiestunttipyörä on 3 cm korkea, 6 cm pitkä ja 2 cm leveä.
  • Yhdistä tämä lelusetti muihin LEGO City Stuntz tuotteisiin, niin saat leikkeihin lisää stunttitempputoimintaa.
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näillä interaktiivisilla ohjeilla LEGO rakentaminen on ihan oikeasti lastenleikkiä!
  • LEGO City Stuntz settien hienojen leluajoneuvojen, hauskojen hahmojen ja inspiroivien tarinoiden parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa. Ne innostavat leikkeihin, jotka kuvastavat oikeaa elämää hauskalla ja jännittävällä tavalla.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.